EL I CAMPUS TOP LEVEL COMPTARÀ AMB UN COS TÈCNIC
Bàsquet Manacor: Del 5 al 9 d’agost el nostre Club ornganitza un campus d’alt nivell amb la col.laboració d’en Pau Galmés, entrenador del CB Manyanet les Corts
Per a més informació i per tal de realitzar la inscripció podeu visitar les nostres xarxes socials de Facebook i d’Instagram, accedir al codi QR del cartell informatiu o enviar un whastapp al telèfon 669 858 296 (Toni).
AGENCIA MANACORNOTICIAS 22/07/2024 - 11:12:00
És un campus obert per a jugadores i jugadores nascuts entre el 2014 i el 2008 i té un preu de 220 euros, amb descomptes per germans/es. Un Campus únic a la nostra comarca i uns dels campus

EL I CAMPUS TOP LEVEL COMPTARÀ AMB UN COS TÈCNIC DE LUXE AMB LA INCORPORACIÓ D’ARNAU CALSAPEU DEL FC BARCELONA. Del 5 al 9 d’agost el nostre Club ornganitza un campus d’alt nivell amb la col.laboració d’en Pau Galmés, entrenador del CB Manyanet les Corts. El CAMPUS TOP LEVEL comptarà amb la participació d’entrenadors i entrenadores de clubs d’alt nivell de Catalunya com el Femení Sant Adrià, el Mataró, el Joventut de Badalona i el FC Barcelona. A més, LABORATORI22 serà l'encarregat de portar a terme la tasca de preparació física de tots els campistes.

És un campus obert per a jugadores i jugadores nascuts entre el 2014 i el 2008 i té un preu de 220 euros, amb descomptes per germans/es. Un Campus únic a la nostra comarca i uns dels campus amb més nivell de les nostres illes. Una oportunitat formativa que serà de gran profit per a tots els jugadors i totes les jugadores participants. Per a més informació i per tal de realitzar la inscripció podeu visitar les nostres xarxes socials de Facebook i d’Instagram, accedir al codi QR del cartell informatiu o enviar un whastapp al telèfon 669 858 296 (Toni).

CADA DIVENDRES DE 19:00 A 21:30. Al llarg d'aquest mes de juliol el nostre club està organitzant patxangues de bàsquet obertes a qualsevol persona

LES PATXNGUES D'ESTIU ES DEPLACEN A S’ILLOT, CADA DIMECRES I CADA DIVENDRES DE 19:00 A 21:30. Al llarg d'aquest mes de juliol el nostre club està organitzant patxangues de bàsquet obertes a qualsevol persona que vulgui gaudir del nostre esport. A partir de la setmana passada i durant tot el mes de juliol les patxanegues es portaran a terme al poliesportiu de S’Illot ja que cap de les instal.lacions esportives municipals del nucli urbà de Manacor roman oberta durants aquest mes. Si seguiu les xarxes socials del Bàsquet Manacor podreu trobar la informació de dies i horaris. Us hi esperam!

NOU EQUIP SÈNIOR +40 MASCULÍ AL CLUB BÀSQUET MANACOR. Si la darrera temporada el nostre equip sènior femení +40 ha sigut un èxit esportiu i social, aquesta nova temporada que en breu començarà, el nostre club obrirà les portes a un equip sènior masculí per a jugadors de quaranta anys o més. Si us fa ganes entrar a formar part de l’equip o conèixer més informació contactau amb nosaltres!

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado