A aquest efecte es preveu la renovació de les voravies i instal·lació
Les obres de reforma i millora de l'avinguda dels Pins de Porto Cristo començaran la setmana que ve i tendran un període d'execució previst de 4 mesos
Pel que fa al carrer Bordils, s'obrirà de manera provisional en sentit ascendent amb l'objectiu de descarregar l'afluència de trànsit la part alta de Porto Cristo. A les entrades de la localitat s'hi instal·larà
AGENCIA MANACORNOTICIAS 22/05/2024 - 12:11:00
L’empresa contractada per l’Ajuntament de Manacor per dur a terme aquest projecte és ACSA. L’obra compta amb un pressupost de 516.000 euros.

LES OBRES DE MILLORA DE L'AVINGUDA DELS PINS DE PORTO CRISTO REFORMARAN L'ENLLUMENAT, LES VORAVIES I EL FERM. Està previst que les obres comencin la setmana que ve i tendran un període d'execució de quatre mesos. Les obres de reforma i millora de l'avinguda dels Pins de Porto Cristo començaran la setmana que ve i tendran un període d'execució previst de 4 mesos.

Les obres preveuen una millora de les voravies, el ferm i les lluminàries i també incorporaran passos elevats per dotar de més seguretat aquesta via. El projecte preveu la incorporació i renovació dels serveis urbans bàsics i els elements de pavimentació que permetin actualitzar i dotar d'accessibilitat l'avinguda dels Pins de Porto Cristo. Una de les finalitats d'aquest projecte és la de garantir i racionalitzar l'aprofitament de la secció transversal dels carrers, així com millorar les deficiències que presenta el paviment existent, especialment les voravies. Per això es modificacà la pavimentació de l'espai públic incorporant un disseny que garantirà un major ús per als vianants.

27 de maig. Durant el període d'execució de les obres, l'avinguda dels Pins estarà oberta al trànsit en un sentit de la circulació – sentit s'Illot a Manacor – i no s'hi podrà estacionar.

A aquest efecte es preveu la renovació de les voravies i instal·lació d'un nou enllumenat públic, ajustant-se a la normativa d'accessibilitat i de barreres arquitectòniques. Entre els objectius d'aquest projecte hi ha el de millorar els nivells d'accessibilitat. Actualment, l'avinguda dels Pins compta amb un estat deficient d'accessibilitat a les voravies en determinats trams i escàs enllumenat públic.

L’empresa contractada per l’Ajuntament de Manacor per dur a terme aquest projecte és ACSA. L’obra compta amb un pressupost de 516.000 euros. Aquest dilluns horabaixa, l'Ajuntament de Manacor ha convocat una reunió amb els veïns de la zona en què la delegada de Porto Cristo ha informat de les actuacions previstes i ha pogut resoldre dubtes i recollir suggeriments.

Aquesta obra implicarà una sèrie d'afectacions pel que fa a la circulació de vehicles a partir del dilluns dia 27 de maig. Durant el període d'execució de les obres, l'avinguda dels Pins estarà oberta al trànsit en un sentit de la circulació – sentit s'Illot a Manacor – i no s'hi podrà estacionar. Pel que fa al carrer Bordils, s'obrirà de manera provisional en sentit ascendent amb l'objectiu de descarregar l'afluència de trànsit la part alta de Porto Cristo. A les entrades de la localitat s'hi instal·larà senyalització per informar sobre aquests canvis.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado


6
1
Manuel Rosas Serra
Esta claro que cuando se "pierden las formas" , se acaba consiguiendo lo opuesto a lo que se pretendía.
Dirección del Porto Cristo Noticias.
Esta página web no permitirá comentarios fuera de lugar, hay unas normas y protocolos que deben respetarse. La educación y el respeto por encima de todo. Hemos quitado las decenas de comentarios que vulneran la convivencia. Una cosa es libertad de opinión y otra muy diferente insultar, acusar sin pruebas, despreciar a las personas, denunciar delitos sin aporta ni una prueba. Se pueden decir las cosas sin cruzar las líneas que nos hemos dado en protocolos de respeto.
Maria
Bon moment per començar les obres
POrtenyo
Obras en verano, talas de arboles,atascos de tráfico,típico de estos de més en todo el municipio!
Manuel Rosas Serra
Esperemos que se cumplan los plazos previstos
Aurora
Si no se quitan los pinos y se siembran otros árboles, será perder el tiempo y el Dinero, en dos años las aceras estarán destrozadas otra vez, no escuchan a nadie.