Maurici Casasayas, Campió d’Espanya al 2010 i segona generació
El Dojo Muratore Manacor d’intercanvi amb l’Esport7 de Manresa, 19 persones, i va acollir a nins i nines d’entre els 9 i els 50 anys, judo en família
El darrer dia es va poder realitzar un intercanvi amb diferents clubs de la zona, aplegant més de 120 judoques arribats de la zona de Barcelona, Tarragona i el Bages.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 08/04/2024 - 17:14:00
Va ser una experiència enriquidora i a la que els diferents clubs es van comprometre a poder tornar la visita a terres mallorquines. Es de ben segur que els judoques de Mallorca

El Dojo Muratore Manacor d’intercanvi amb l’Esport7 de Manresa. A principi de curs una de les propostes que van realitzar els alumnes grans va ser realitzar un intercanvi amb els diferents clubs de l’illa i amb clubs d’àmbit nacional. Durant la setmana de pasqua els alumnes del Dojo Muratore van poder gaudir d’un intercanvi amb els companys de l’Esport7, club de judo i diferents arts marcials de Manresa. A més els entrenaments al club no es van aturar i van seguir amb normalitat.

El grup que es va desplaçar a Manresa va ser nombrós, 19 persones, i va acollir a nins i nines d’entre els 9 i els 50 anys. Alguns dels pares no es van voler perdre l’oportunitat de poder acompanyar als seus fills i poder gaudir del judo en família. Durant la setmana es van poder realitzar diferents activitats, des de entrenaments amb campions d’Espanya fins a senderisme per les muntanyes de Montserrat, passant pel tir amb arc o visites culturals.

Els clubs que van participar van ser el Judo Moià, el Judo Osona, l’Esport7, el Judo de Santa Coloma, el Judo Ripoll, Club Judo Mataró i Club Judo Ippon Farners.

Maurici Casasayas, Campió d’Espanya al 2010 i segona generació de professors a l’Esport7, va ser el professor que va acollir el grup, realitzant diferents explicacions de judo dret, judo terra i tàctiques de combat. Els alumnes desplaçats van poder realitzar les classes enfocades al seus grups d’edat.

El darrer dia es va poder realitzar un intercanvi amb diferents clubs de la zona, aplegant més de 120 judoques arribats de la zona de Barcelona, Tarragona i el Bages. Els clubs que van participar van ser el Judo Moià, el Judo Osona, l’Esport7, el Judo de Santa Coloma, el Judo Ripoll, Club Judo Mataró i Club Judo Ippon Farners.

Va ser una experiència enriquidora i a la que els diferents clubs es van comprometre a poder tornar la visita a terres mallorquines. Es de ben segur que els judoques de Mallorca els esperaran amb els braços oberts!

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado