La parella formada per na Joana Puigserver i en Llorenç Gayà van obtenir el 1º
El Dojo Muratore Manacor demostra el seu nivell nacional es van desplaçar tres parelles del club a la Copa de Madrid de Katas “Maestro Navarro de Palencia”
Es van desplaçar tres parelles del club, dues repetien d’Alacant (na Joana i en Llorenç i n’Inès i na Marisé), mentre que una parella s’estrenava aquest 2024 dins el circuit, n’Arnau i en Martí.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 19/03/2024 - 03:46:00
En Sergi Bueno va participar al Campionat d’Espanya Júnior celebrat el dia 9 de març, enfrontant-se al primer combat amb el campió de Madrid, amb qui va perdre després de dur el combat a la tècnica d’or.

El Dojo Muratore Manacor y comarcas demostra el seu nivell nacional. El cap de setmana del 16 de març s’ha celebrat la Copa de Madrid de Katas “Maestro Navarro de Palencia”. És la Copa nacional més antiga i una de les que compte amb major participació d’arreu del territori nacional.

Es van desplaçar tres parelles del club, dues repetien d’Alacant (na Joana i en Llorenç i n’Inès i na Marisé), mentre que una parella s’estrenava aquest 2024 dins el circuit, n’Arnau i en Martí. La parella formada per n’Arnau Monzó i en Martí Gallardo van participar a la categoria júnior de tres grups, una categoria amb molta participació i a la que participaven essent un dels més joves. Van aconseguir una meritòria 5a posició.

La parella formada per n’Inès Morell i na Marisé Jara van competir a la categoria Ju No Kata quedant amb tercera posició i realitzant una molt bona actuació, tal volta mereixedores de millors resultats.

La parella formada per n’Inès Morell i na Marisé Jara van competir a la categoria Ju No Kata quedant amb tercera posició i realitzant una molt bona actuació, tal volta mereixedores de millors resultats. La parella formada per na Joana Puigserver i en Llorenç Gayà van obtenir un primer lloc a la seva categoria.

En Sergi Bueno va participar al Campionat d’Espanya Júnior celebrat el dia 9 de març, enfrontant-se al primer combat amb el campió de Madrid, amb qui va perdre després de dur el combat a la tècnica d’or. Molt bona competició d’en Sergi a una categoria complicada.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado