En aquesta exposició veurem una mostra de la seva obra pictòrica
Dissabte 16 de març a les 19h s’inaugurarà a la sala de exposicions de s´Agrícola l’exposició de l’artista manacorí Joan Adrover i la mostra es podrà visitar fins dia 20 d’abril
La seva tècnica consisteix en emprar lletres d’impremta damunt paper que juntament amb la línia i el color ens evoca un paradís poètic. La mostra es podrà visitar fins dia 20 d’abril.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 12/03/2024 - 10:18:00
Joan Adrover. Adrover és un artista multidisciplinar que conrea molts àmbits artístics, com ara la pintura, la performance, l’escriptura o la poesia.

EXPOSICIÓ DE JOAN ADROVER A S’AGRÍCOLA A MANACOR. El proper dissabte dia 16 de Març a les 19 hores s’inaugurarà a la sala de exposicions de s´Agrícola l’exposició de l’artista manacorí Joan Adrover... Adrover és un artista multidisciplinar que conrea molts àmbits artístics, com ara la pintura, la performance, l’escriptura o la poesia.

En aquesta exposició veurem una mostra de la seva obra pictòrica que ens endinsarà dins la poesia visual, talment com feia Brossa en el seu temps. La seva tècnica consisteix en emprar lletres d’impremta damunt paper que juntament amb la línia i el color ens evoca un paradís poètic. La mostra es podrà visitar fins dia 20 d’abril.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado