Pi Manacor també critica l’actitud del batle, ja que pareix que no es vol reunir
El Pi Manacor demana al batle que escolti als veïnats i canvii la ubicació de la futura mesquita, la formació considera que el cèntric barri de Fartàritx no és la millor
“El batle ha de fer que el sigui millor pel poble, però escoltant als veïnats i tenint present la seva opinió”, assegura la portaveu de la formació a Manacor, Marga Fons.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 06/03/2024 - 04:58:00
És incongruent que l’equip de govern digui que vol un creixement ordenat i organitzat del nostre poble, i que després facin grans obres al centre de la ciutat per saturar-la encara més.

El Pi Manacor demana al batle que escolti als veïnats i canvii la ubicació de la futura mesquita. La formació considera que el cèntric barri de Fartàritx no és la millor ubicació per al temple musulmà.. El PI Manacor demana al batle de la ciutat, Miquel Oliver, i a l’equip de govern que escolti els veïnats de la barriada de Fartàrix i repensi la ubicació de la mesquita que l’Ajuntament hi vol construir. “El batle ha de fer que el sigui millor pel poble, però escoltant als veïnats i tenint present la seva opinió”, assegura la portaveu de la formació a Manacor, Marga Fons.

El Pi no s’oposa a la construcció de la nova mesquita, però consideram que el cèntric barri de Fartèrix no és el lloc idoni per fer-la. El centre de Manacor no pot suportar una infraestructura amb aforament per un miler de persones. És insostenible. Si no fa marxa enrere, només col·lapsarà el centre de Manacor, que ja ha està col·lapsat”, insiteix Fons. “El centre de Manacor necessita llocs d’aparcament, no infraestructures que saturin la zona. Per això, creim que és necessari cercar un altre als afores del centre de Manacor”, insisteix.

El Pi no s’oposa a la construcció de la nova mesquita, però consideram que el cèntric barri de Fartèrix no és el lloc idoni per fer-la. El centre de Manacor no pot suportar una infraestructura amb aforament

És incongruent que l’equip de govern digui que vol un creixement ordenat i organitzat del nostre poble, i que després facin grans obres al centre de la ciutat per saturar-la encara més. Volem una explicació raonada i seriosa, els veïnats de Fartàritx i tots els manacorins se la mereixen”, diu Fons.

Per altra banda, el comitè d’El Pi Manacor també critica l’actitud del batle, ja que pareix que no es vol reunir amb els veïnats, que estan molt preocupats i desconcertats per la construcció d’aquest temple. “Els veïnats no saben res de res, només el que llegeixen a premsa o els rumors que senten pel poble. Les coses no es fan així”, insisteix Fons. “El batle hauria de donar la cara davant els veïnats i explicar-los quines són les seves intencions i escoltar les pors i inquietuds dels seus veïnats. No es pot governar d’esquena al poble”, assegura Fons.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado


7
1
propietaria de ca
no me extraña que este partido no haya tenido votantes, sus comentarios no son muy acertados. Fartaritx ,como si fuese mejor que los otros barrios
pep
Encara existeix el Pi? no veis que ja nomes feis nosa i ajudau a nen Miquel a ser Batle llevant vots a la dreta que no serveixen de res
Pere
Perquè canviar és barri ,tots es barris són iguals ,fora privilegis!!!!
Propietaria de ca
Pens com na Juana, basta ja de defensar un barri com si fos més privilegiat que els altres. Feis oi, el barrio aquest no es ni millor ni pitjor, sou molt prepotents es que la demanau a un altre lloc.
César
Que la hagan al lado de la Academia de Rafa Nadal, así sus socios de Arabia Saudita la podrán usar
CARME
NO NHI HA D´HAVER CAP DE MESQUITA PER AQUI!NI DINS MANACOR NI FORA DE MANACOR!!!
Joana
No convé fer política amb sa Mesquita ,dins Manacor hi ha per tot llocs de culte i altres que colapsen el poble ,no sigueu hipòcrites ,ara ningú s havia preocupat mai de sa mesquita que hi ha ,Fartaritx no té perquè ser més favorit que altres barris ,tots estima es nostre !!! Fora hipocresia i tots iguals!