VOX en el Ayuntamiento de Manacor, denuncia el lamentable montaje
VOX Manacor denuncia la burla contra Jorge Campos de la artista Lluïsa Febrer la cual ha politizado la fiesta de Sant Antoni con un lamentable montaje
Desde VOX en Manacor, Sureda ha señalado que “no vamos a permitir que una fiesta tan tradicional y nuestra como “Sant Antoni”, se politice por meros motivos ideológicos”.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 18/01/2024 - 16:46:11
En la citada ilustración, Febrer se burla de Campos, asociando la Oficina de Garantía de la Liberdad Lingüística, impulsada por VOX, al nazismo con caricaturas humanas

VOX en el Ayuntamiento de Manacor, denuncia el lamentable montaje de la artista Lluïsa Febrer, en el que se burla de nuestro Diputado Nacional Jorge Campos.

Esteban Sureda, concejal de VOX en el Ayuntamiento de Manacor, ha denunciado el lamentable montaje de la artista Lluïsa Febrer, en el que nuestro Diputado Nacional Jorge Campos, es objeto de la crítica y la burla en una de las 18 obras aportadas a el “foguero de Sant Antoni” de la Assamblea Antipatriarcal de Manacor por la artista mallorquina.

Esteban Sureda, concejal de VOX en el Ayuntamiento de Manacor, ha denunciado el lamentable montaje de la artista Lluïsa Febrer, en el que nuestro Diputado Nacional Jorge Campos

En la citada ilustración, Febrer se burla de Campos, asociando la Oficina de Garantía de la Liberdad Lingüística, impulsada por VOX, al nazismo con caricaturas humanas realizando el saludo fascista con una esvástica tatuada en el pecho, tal y como hemos comprobado hoy en el periódico Última Hora.

Desde VOX en Manacor, Sureda ha señalado que “no vamos a permitir que una fiesta tan tradicional y nuestra como “Sant Antoni”, se politice por meros motivos ideológicos”.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado


11
12
Jo
I elles què insulten als altres no és per odi!!!! O tots moros O tots cristians !!!!
Toni
De veres es queixen perquè per Sant Antoni a un fogueró els han criticat? La crítica a la política és el normal! Però no eren ells els que per capd'any varen fer un ninot del President del govern i el varen apallissar? Visca l'hipocresia
Arruix
Aquesta turba feministoide s’aferra a sa llibertat d’expressió quan insulten o menyspreen als que no pensen com elles, però si qualqú critica ses seves proclames, tot d’una denuncien per delicte d’odi. Estic a ses antípodes d’en Jorge Campos perquè és un forasteret imperialista, però sa tirania ideològica des lobby LGTBI és indecent!!
Cati
Persones? Que són tan ignorants que pensen que són més inteligents que sa majoria ,i sa veritat és que fan pena com se comporten per fer se amb un poc de fama a costa de ser lo mes poc "vives" que existeix!
Pep
Abrid la ventana y respirad, oléis a naftalina, es hora de que evolucionéis y entréis en el siglo XXl.
Toni
Les gloses dels foguerons han servit sempre per criticar els polítics del poble, sempre ha estat així
Joana
Aquestes mal sofrides no tenen cap credibilitat, ni son artistes ni son res de res.
Cati
Aquesta porca i companyia tenen poca credibilitat.
Marta
En aquestas brutas amargadas, ordinaries i lletjas millor no fer-lis gaire cas. Lo que volen es crear polèmica i fer renou "a palabras necias oídos sordos"
Jo
Persones acomplejades i ressentides són ses que perquè les vegin s han de destacar insultant iaixi es fan notar! Penos!!!