D’aquesta manera, aquest dissabte 25 de novembre a les 10 hores
Inca: Com cada any el consistori inquer commemora el Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència contra la Dona amb un programa especial d’actes 25N
Després, dia 3 de desembre, el Teatre Principal d’Inca acull l'espectacle de dansa «Ginoide» de BAAL, organitzat per l’Institut Balear de la Dona.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 21/11/2023 - 10:20:00
De nou engany, el plat fort del programa és la Fireta «Inca amb veu de dona», que se celebrarà a la plaça d’Espanya i carrers del centre de la ciutat de 10 a 14 hores.

Inca organitza un ampli ventall d’activitats reivindicatives amb motiu del 25N. Com cada any, el consistori inquer commemora el Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència contra la Dona amb un programa especial d’actes. L’Ajuntament d’Inca organitza, un any més, un complet programa d’activitats amb motiu del 25 de novembre, Dia Internacional contra les Violències Masclistes.

«Com cada any, llançam aquesta programació especial d’actes amb la finalitat de conscienciar a la ciutadania de què hem de lluitar plegats contra aquesta xacra social. És necessària la implicació de tots i totes per aconseguir un municipi lliure de violències masclistes», assenyala el batle d’Inca, Virgilio Moreno.

D’altra banda, en el marc del programa especial del Dia Internacional contra les Violències Masclistes es duran a terme molts de tallers, classes obertes, i activitats teatrals, entre altres actes

D’aquesta manera, aquest dissabte 25 de novembre a les 10 hores es penjarà la banderola commemorativa a la façana de l’Ajuntament d’Inca per part de representants de totes les forces polítiques del consistori. De nou engany, el plat fort del programa és la Fireta «Inca amb veu de dona», que se celebrarà a la plaça d’Espanya i carrers del centre de la ciutat de 10 a 14 hores.

«Com a novetat, enguany hem volgut treure aquesta fira a un espai obert per acostar, encara més, la realitat existent de la violència de gènere a tota la ciutadania i que tothom sigui conscient que es tracta d’una lluita comuna els 365 dies de l’any», explica la regidora d’Igualtat, María del Carmen Oses.

A més a més, dissabte 25 de novembre els equips femenins de diferents disciplines esportives també disputen enfrontaments. Després, dia 3 de desembre, el Teatre Principal d’Inca acull l'espectacle de dansa «Ginoide» de BAAL, organitzat per l’Institut Balear de la Dona.

D’altra banda, en el marc del programa especial del Dia Internacional contra les Violències Masclistes es duran a terme molts de tallers, classes obertes, i activitats teatrals, entre altres actes, els dies previs al 25 de novembre. Cal destacar que es torna a realitzar una exposició de murals reivindicatius escolars, el dia 24 de novembre.

En aquest sentit, la regidora Oses destaca que «és molt important treballar amb els menors i joves per potenciar la prevenció». El programa complet d’actes es pot consultar aquí: https://incaciutat.com/25n

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado