CONFERÈNCIA DE TONI GOMILA A S’AGRÍCOLA.
22 de novembre a les 20 hores l’actor Toni Gomila impartirà una conferència al saló d’actes de s’Agrícola Manacor titulada «La professió d’actor, llums i ombres»
s’Agrícola inicia un cicle on diferents persones conegudes del nostre entorn ens parlaran de la seva professió i de les llums i ombres a les quals han hagut de fer front al llarg de la seva vida professional.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 13/11/2023 - 17:58:00
L’actor Toni Gomila és un manacorí que ha esdevingut una persona molt reconeguda al llarg dels territoris de parla catalana pel seus èxits teatrals en obres com Acorar, per la qual va obtenir el premi Serra d’Or

CONFERÈNCIA DE TONI GOMILA A S’AGRÍCOLA. El proper dimecres dia 22 de novembre a les 20 hores l’actor Toni Gomila impartirà una conferència al saló d’actes de l’Associació Cultural s’Agrícola titulada «La professió d’actor, llums i ombres».

L’actor Toni Gomila és un manacorí que ha esdevingut una persona molt reconeguda al llarg dels territoris de parla catalana pel seus èxits teatrals en obres com Acorar, per la qual va obtenir el premi Serra d’Or l’any 2013, i també per la participació en sèries de televisió.

A més de la seva tasca com a actor també té experiència com a gestor ja que va dirigir els teatres d’Artà i Petra. Per la seva capacitat de comunicació i tots els mèrits esmentats anteriorment

A més de la seva tasca com a actor també té experiència com a gestor ja que va dirigir els teatres d’Artà i Petra. Per la seva capacitat de comunicació i tots els mèrits esmentats anteriorment, és la persona idònia per parlar-nos de la professió d’actor i de les facilitats i entrebancs que s’ha trobat al llarg de la seva carrera.

Amb aquesta conferència, l’Associació Cultural s’Agrícola inicia un cicle on diferents persones conegudes del nostre entorn ens parlaran de la seva professió i de les llums i ombres a les quals han hagut de fer front al llarg de la seva vida professional.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado


1
1
Un soci
Que se li ha perdut en aquest independentista catalanista a S'Agricola!! Això fa vergonya!!