Finalment, els nostres minis BIOCONSTRUCCIONS PEDRA VIVA - VOYANICS
Bàsquet Manacor: Aquest passat cap de setmana varen donar l’inici algunes de les competicions oficials de la temporada 23/24, el primer equip femení, el sénior 74 a 88
A La Salle es va disputar un partit de preparació entre els nostres cadets veremells BAR EL PORRÓN i els cadets negres RT. XINXERAM. Va ser un partit més igualalt del que es podia preveure en un principi
AGENCIA MANACORNOTICIAS 18/09/2023 - 09:07:00
Comença de la millor manera possible la primera fase de la lliga interilles pels nostres dor representants. Finalment, gran victòria de les cadets BUFETE PERELLÓ en l’inici de la lliga de promoció cadet femenina

INICI DE LES COMPETICIONS OFICIALS DELS EQUIPS SÉNIORS, JÚNIORS I CADET DEL CLUB BÀSQUET MANACOR. Aquest passat cap de setmana varen donar l’inici algunes de les competicions oficials de la temporada 23/24.

El nostre primer equip masculí, el sénior CÀRNIQUES SUNYER, va debutar a la lliga balear amb una victòria molt competida davant el Llucmajor per 79 a 72. Molt bon ambient a les graderies per veure en acció al nostres jugadors que varen aconseguir iniciar la lliga amb molt bon peu. Per la seva banda, els nostres dos equips séniors femenins no varen poder aconseguir el premi de la victòria en el dia del debut.

INNOVATEC SECURITY varen jugar una amistós a Sóller en el que significava el primer partit a cistella de gran per a la majoria de les jugadores. Les nines realitzaren un bon partit aconseguint el premi de la victòria.

El primer equip femení, el sénior ESTACIONS DE SERVEI FEBRER MARTÍ, varen competir molt bé davant l’Instituto de Fertilidad però, després d’un gran inici, les palmesanes jugaren millor la segona part i s’emportaren el triomf per 74 a 88. En categoria insular, primer partit del nostre sénior femení DECOPUNT a una Capellera plena de gom a gom.

En el partit que suposava el debut en categoria sénior per a totes les jugadores, la zona plantejada pel Santa Maria no va poder ser superada per les nostres jugadores. D’aquesta manera la victòria fou per a les visitants per 33 a 42. Tot i la derrota, el nostre equip, dels més joves de la categoria, té moltíssim marge de millora.

TRIOMF DELS DOS EQUIPS JÚNIOR DE CATEGORIA INTERILLES. Els júniors MALLORCA SEA PARADISE varen superar molt clarament al CB CIDE a la seva visita a l’escola palmesana. El contundent marcador de 31 a 123 demostrà la gran superioritat dels nostres jugadors durant els quaranta minuts.

Per la seva banda, les júniors FORN CA’N TÒFOL també varen superar el primer examen de la temporada amb nota, després de vèncer per un contundent 96 a 41 a les companyes de Can Cantó d’Eivissa.

Comença de la millor manera possible la primera fase de la lliga interilles pels nostres dor representants. Finalment, gran victòria de les cadets BUFETE PERELLÓ en l’inici de la lliga de promoció cadet femenina. Les nostres jugadores varen superar clarament a les jugadores del Bàsquet calvià i varen portar cap a Manacor una victòria ben mersecuda per 25 a 85. D’altra banda, aquest cap de setmana es varen disputar també diferents partits amistosos.

A La Salle es va disputar un partit de preparació entre els nostres cadets veremells BAR EL PORRÓN i els cadets negres RT. XINXERAM. Va ser un partit més igualalt del que es podia preveure en un principi i que va servir als dos equips per seguir millorant i transferint a la pista de joc allò que es treballa en els entrenaments.

Les infantils de l’equip blanc INNOVATEC SECURITY varen jugar una amistós a Sóller en el que significava el primer partit a cistella de gran per a la majoria de les jugadores. Les nines realitzaren un bon partit aconseguint el premi de la victòria.

Finalment, els nostres minis BIOCONSTRUCCIONS PEDRA VIVA - VOYANICS varen jugar a casa dels companys de Felanitx. L’equip local fou superior malgrat que el nostre equip competí molt bé en una gran part de les fases del partit.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado