Francina Armengol mai ha deixat a ningú enrere i la persones majors
150 persones a la trobada organitzada per PSIB-PSOE de Manacor amb la gent gran i les entitats del Tercer Sector de la comarca per parlar sobre la gestió feta
Núria Hinojosa ha estat acompanyada pel ministre d'Inclusió, Seguretat Social i Migracions, José Luis Escrivá i les candidates a la reelecció, Francina Armengol i Catalina Cladera.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 23/05/2023 - 01:01:00
Núria Hinojosa, Catalina Cladera i Francina Armengol han demanat la màxima mobilització aquest 28 de maig i el vot al Partit Socialista, com a únic partit amb capacitat per transformar la ciutadania d'aquestes illes.

150 persones a la trobada organitzada per PSIB-PSOE de Manacor a la Cafeteria Restaurant s'Estació amb la gent gran i les entitats del Tercer Sector de la comarca per parlar sobre la gestió feta en matèria de gent gran durant aquests quatre anys de legislatura. Núria Hinojosa ha estat acompanyada pel ministre d'Inclusió, Seguretat Social i Migracions, José Luis Escrivá i les candidates a la reelecció, Francina Armengol i Catalina Cladera.

Hinojosa ha recalcat que han estat quatre anys tocats per una pandèmia mundial i per les seves conseqüències, però que, tot i això, s'ha fet feina de valent per estar al costat de la gent gran de Manacor amb activitats, excursions i altres esdeveniments com la gala de la gent gran i el concurs de senyorets i rubiols.

La candidata a la batlia també ha destacat el seu compromís ferm de continuar treballant al costat de la tercera edat de Manacor amb diverses propostes com la posada en marxa de mesures

La candidata a la batlia també ha destacat el seu compromís ferm de continuar treballant al costat de la tercera edat de Manacor amb diverses propostes com la posada en marxa de mesures per pal·liar la bretxa digital a l'Ajuntament, l'habilitació d'un espai polivalent cobert per fer activitats de tota mena a la Via Majòrica o la creació d'un Consell de Gent Gran com a òrgan consultiu i de participació.

Per la seva banda, el ministre d'Inclusió, Seguretat Social i Migracions, José Luís Escrivà, ha recordat que "el Govern de les Illes Balears presidit per Francina Armengol mai ha deixat a ningú enrere i la persones majors han estat en el centre de les polítiques d'aquest govern". A més a més, ha recordat que gràcies al Govern presidit per Pedro Sánchez, s'han apujat un 8,5% i amb el PP només apujaven un 0,25%".

Francina Armengol, en aquest sentit, ha aprofitat per incidir en la "necessitat de garantir el dret de com volem envellir i com ho volem fer i ha anunciat la creació "d'una pensió balear perquè 65.000 jubilats de les illes puguin equiparar la seva pensió al salari mínim interprofessional". Màxima mobilització pel 28 de maig.. Núria Hinojosa, Catalina Cladera i Francina Armengol han demanat la màxima mobilització aquest 28 de maig i el vot al Partit Socialista, com a únic partit amb capacitat per transformar la ciutadania d'aquestes illes.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado


6
1
Kose
Los que nos tuvieron secuestrados en casa ilegalmente mientras ellos de iban de gin tonics y señoras….
Angel
Yo asisti por invitación a Gent Gran, Creo que dijeron lo que la gente mayor en Pensiones quiere. El nivel de vida en Mallorca es insoportable, bien si se sube algo.
Aina
La más preparada de que? Aparte de dependienta y unas clases de repaso siempre ha estado colocada con una paga pública, cero experiencia de gestión fuera de la política. Hay bobos y bobas que creen que por tener cualquier carrera ya se puede ser un líder, con preparación para gestionar.
sandra
la mas preparada
pep
un lujazo de candidata y alcaldesa, le voto seguro
Nurio
A la Nuria le va la paguita en la elecciones