Bernat Gual ,a na Cati Mateu i a n’Aina Maria Martín i a tots els familiars.
Bàsquet Manacor: Els infants de la nostra escoleta varen gaudir d’una nova diada organitzada pel Consell de Mallorca a casa dels companys del CB de Capdepera
BUFETE PERELLÓ que han finalitzat la temporada vencent al CB Sa Pobla en la darrera jornada de la fase Interilles B i les cadets FORN CA’N TÒFOL que varen vèncer també al Sa Pobla en el darrer partit
AGENCIA MANACORNOTICIAS 08/05/2023 - 11:42:00
Si us fa ganes formar part de la nostra ESCOLETA podeu aprofitar encara el mes de maig i de juny per venir i conèixer la nostra tasca esportiva i educativa. Cada dimarts i cada dijous de les 17:15 a les 18:15

ELS INFANTILS OPTICALIA MANACOR OBTENEN EL TERCER LLOC AL CAMPIONAT DE MALLORCA. Els nostres infantils acaben una espectacular temporada amb un excel.lent tercer lloc al Campionat de Mallorca. Després de finalitzar la lliga regular en tercera possició, els nostres nins aconseguiren la classificació pel Campionat de Mallorca, una fita molt meritòria tenint en compte l’alt nivell competitiu del bàsquet balear.

El Campionat es disputà a La Salle de Palma. En la primera jornada el nostre equip s’enfrontà al campió de lliga, La Salle. La primer part fou de màxima igualtat però després del descans l’equip de Palma va fer valer el seu major ritme competitiu i va aconseguir una victòria clara per 66 a 105.

També volem agrair a HIPOTELS HOTELS & RESORTS el gran regal que va fer a l’equip. Durant el campionat disputat a Palma, l’equip es va allotjar a l’hotel GRAN PLAYA DE PALMA, un lloc paradisiac a on el nostres nins

A la segina jornada l’equip manacorí s’enfrontà al Sant Josep. Fou un partit molt competit i de màxima igualtat a on els nostres jugadors saberen superar els moments difícils i varen aconseguir una gran victòria per 75 a 81, aconseguint d’aquesta manera la possibilitat de lluitar pel segon lloc del Campionat.

En la darrera jornada l’equip s’enfrontà al CB Campos amb la segona plàça i l’accés al Campionat de Balears en joc. El partit va començar malament pels nostres amb una manca de concentració que facilità la tasca als rivals. L’equip acabà el primer quart molt per sota en el marcador. Tot i això l’equip anà remuntant de mica en mica i arribà al final del partit amb opcions de victòria. En els darrers minuts l’equip campaner jugà millor les seves cartes i aconseguí la victòria per 59 a 72.

Tot i la derrota l’equip va saber competir al màxim fins el darrer minut i va acabar un molt igualat campionat en una tercera possició que és un gran premi per la gran tasca realitzada durant tot l’any. Enhorabona a tots els nins, a en Bernat Gual ,a na Cati Mateu i a n’Aina Maria Martín i a tots els familiars.

També volem agrair a HIPOTELS HOTELS & RESORTS el gran regal que va fer a l’equip. Durant el campionat disputat a Palma, l’equip es va allotjar a l’hotel GRAN PLAYA DE PALMA, un lloc paradisiac a on el nostres nins i el cos tècnic varen estar de luxe!

DARRER PARTIT DE LA TEMPORADA PELS SÉNIORS CÀRNIQUES SUNYER. El nostre primer equip masculí va donar per finalitzada la temporada a la lliga Balear Escribano diumenge passat a casa nostra davant el Sa Pobla. El nostre equip competí bé però el mal inici del primer quart fou una llosa massa pesada i l’equip no pogué lluitar per la victòria. Amb aquesta derrota l’equip acaba la temporada en setena possició, amb nou victòries i tres derrotes en una temporada complicada marcada per les lesions i el canvi d’entrenador un cop iniciat el campionat.

Des d’aquí donam l’enhorabona a l’equip que malgrat els entrebancs ha realitzat una molt bona segona volta i agraïm moltíssim a en Pedro Medina la seva predisposició a agafar l’equip un cop iniciada la lliga i valorem molt positivament la gran tasca que ha realitzat en favor de l’equip i del Club Bàsquet Manacor. També donen per acabada la lliga les nines del júnior BUFETE PERELLÓ que han finalitzat la temporada vencent al CB Sa Pobla en la darrera jornada de la fase Interilles B i les cadets FORN CA’N TÒFOL que varen vèncer també al Sa Pobla en el darrer partit de la lliga especial femenina.

GRAN DIADA DE BÀSQUET DE L’ESCOLETA BÀSQUET MANACOR-KIDS&US A CAPDEPERA. Els infants de la nostra escoleta varen gaudir d’una nova diada organitzada pel Consell de Mallorca a casa dels companys del CB de Capdepera. Va ser una matí ben divertit i emocionant per a totes les nines i per a tots els nins de la nostra Escoleta de Bàsquet.

Si us fa ganes formar part de la nostra ESCOLETA podeu aprofitar encara el mes de maig i de juny per venir i conèixer la nostra tasca esportiva i educativa. Cada dimarts i cada dijous de les 17:15 a les 18:15 ens trobareu al poliesportiu de La Salle de Manacor.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado