INFANTIL AVUI: FERRAN LOZANO MOREY I JORDI NICOLAU CAÑIZAL
Del Club Renshinkan Manacor, Llevant i Pla: Avui xerrarem amb Ferran Lozano Morey , natural de Manacor i amb Jordi Nicolau Cañizal de Villafranca.
Voleu dir alguna cosa més? Ferran: A mi m’agrada molt el judo i amb el profe m’ho pas molt be. Jordi: fris poder fer combats, anar als festivals i guanyar algun trofeu.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 16/03/2021 - 15:51:00
Perquè vau decidir el judo? Jordi: Perquè és meu papa fa judo i me va ensenyar claus, m’ho passava molt bé i vaig decidir apuntar-me. Ferran: Perquè quan al vaig veura me va agradar molt i el vaig voler provar.

RENSHINKAN INFANTIL AVUI: FERRAN LOZANO MOREY I JORDI NICOLAU CAÑIZAL. Aquesta és una nova secció on entrevistarem a dos nins/nines del Renshinkan perquè ens comentin les seves inquietuts d’aquest esport denominat del país del son naixent. Avui xerrarem amb Ferran Lozano Morey , natural de Manacor i amb Jordi Nicolau Cañizal de Villafranca.

Quants anys teniu?

Com feu el judo ara que no hi pot haver contacte? Jordi: el feim amb munyecos. Ferran: Si amb els munyecos, és a dir no podem fer les claus amb altres nins però mos divertim fent amb els munyecos.

Jo en tenc set i mig diu en Ferran, i jo aviat faré els set diu en Jordi

On aneu a escola?

En Ferran diu a Sant Francesc d’Asis i en Jordi a ES Cremat de Villafranca

Perquè vau decidir el judo?

Jordi: Perquè és meu papa fa judo i me va ensenyar claus, m’ho passava molt bé i vaig decidir apuntar-me. Ferran: Perquè quan al vaig veura me va agradar molt i el vaig voler provar.

Quin temps fa que practiqueu el judo?

Ferran: 2 anys, Jordi: 3 anys

Practiqueu altres esports?

Jordi: Futbol. Ferran: no

Quin cinturó teniu?

Groc taronja diu en Jordi, jo el groc diu en Ferran.

Com feu el judo ara que no hi pot haver contacte?

Jordi: el feim amb munyecos. Ferran: Si amb els munyecos, és a dir no podem fer les claus amb altres nins però mos divertim fent amb els munyecos.

Què és el que més vos agrada de sa classe?

Quant feim les claus, diu en Ferran. A mi m’agrada jugar a coses divertides i també fer claus, diu en Jordi.

I on vos agradaria arribar?.

En Jordi diu que vol arribar al màxim i en Ferran al cinturó vermell.

Voleu dir alguna cosa més?

Ferran: A mi m’agrada molt el judo i amb el profe m’ho pas molt be. Jordi: fris poder fer combats, anar als festivals i guanyar algun trofeu.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado