1ª Nacional Femenina : Melchor Mascaró – Barça, diumenge a les 12,00 h.
Importante victoria del Voleibol Café Es Pop de Manacor ante el Ibiza, perdió el 1ª Nacional Femenina, jugarán ahora todos los equipos
Infantil Masculí : Caixa Colonya CV Manacor – CV Sant Josep, dissabte a les 10,00 h. Cadet Masculí : Fruits Secs Bonany CV Manacor – CV Portol, dissabte a les 16,00h.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 16/03/2021 - 07:46:20

CRONICA CLUB VOLEIBOL MANACOR. DERROTA DEL MECHOR MASCARO CV MANACOR DE 1ª NACIONAL FEMENINA. CV SOLLER - MELCHOR MASCARO CV MANACOR: 3-0 (25-17, 25-13, 25-21). Comentario: Derrota sin discusión de nuestro equipo en su desplazamiento en Soller.

En los dos primeros Sets, el equipo sollerense llevó en todo momento el control del partido y no tuvo ningún problema para ganar claramente estos 2 primeros Sets. El tercer Set fue más igualado casi todo el tiempo, hasta que, con empate a 21, el equipo local hizo 4 puntos seguidos y se apuntó el tercer set y, por tanto, el partido. Este domingo, a las 12 horas, nuestro equipo juega el penúltimo partido de Liga dentro Manacor, recibiendo la visita del Barça CVB.

Superlliga Masculina : Conectabalear CV Manacor – CV Teruel, dissabte a les 18,00 h. Juvenil Femeni : Agroilla CV Manacor – CV Cide, diumenge a les 9,30 h.

EXCELENTE VICTORIA DEL CAFE ES POP CV MANACOR EN IBIZA USHUAIA IBIZA VOLEY - CAFE ES POP CV MANACOR: 1-3 (20-25, 16-25, 25-21, 22-25). comentario: Esta pasada jornada, se jugó en Ibiza el partido entre los 2 primeros clasificados, el Ibiza que sólo había perdido un partido y el Café Es Pop, que no había perdido ninguna. El primer Set comenzó igualado, hasta que, con empate a 9, nuestro equipo cogió un par de puntos de, ventaja que pudo mantener hasta el 20-25 final.

El segundo Set también fue igualado hasta lamitad, cuando con 13-14, un tiempo muerto de nuestro mister provocó un parcial de 1-6, poniendo el marcador con 14-20. Marcador que ampliamos hasta el 16-25. En el tercer Set llegó la reacción del equipo local que, al principio ya ganaba por 9-5. El tiempo muerto pedido por nuestro mister no fue tan bien como en el segundo Set y el equipo local Acortar distancias.

El cuarto Set comenzó con un parcial de 3-9 favorable a nuestro equipo que, aunque el equipo local se acercase en el marcador, supimos conservar la ventaja y ganar el cuarto Set y el partido. Por tanto, el Café Es Pop CV Manacor, continúa una semana más en lo mas alto de la Clasificación.

CRONICA CLUB VOLEIBOL MANACOR. DERROTA DEL MECHOR MASCARO CV MANACOR DE 1ª NACIONAL FEMENINA. CV SOLLER - MELCHOR MASCARO CV MANACOR : 3-0 (25-17, 25-13, 25-21). Comentari : Derrota sense discusió del nostre equip en el seu desplaçament a Soller.

En els dos primers Sets, l’equip solleric va dur en tot moment el control del partit i no va tenir cap problema per guanyar clarament aquests 2 primers Sets. El tercer Set va esser mes igualat quasi tot el temps, fins que, amb empat a 21, l’equip local va fer 4 punts seguits i se va apuntar el tercer set i, per tant, el partit. Aquest diumenge, a les 12 hores, el nostre equip juga el penúltim partit de Lliga dins Manacor, rebent la visita del Barça CVB.

EXCEL.LENT VICTORIA DEL CAFE ES POP CV MANACOR DINS EIVISSA USHUAIA IBIZA VOLEY - CAFE ES POP CV MANACOR : 1-3 (20-25, 16-25, 25-21, 22-25). Comentari : Aquesta pasada jornada, se va jugar a Eivissa el partit entre els 2 primers classificats, l’Eivissa que nomes havía perdut un partit i el Cafe Es Pop, que no n’havia perdut cap. El primer Set va començar igualat, fins que, amb empat a 9, el nostre equip va agafar un parell de punts d,aventatge que va poder mantenir fins el 20-25 final.

El segon Set també va anar igualat fins a mitxan Set, quan amb 13-14, un temps mort del nostre mister va provocar un parcial de 1-6, posant el marcador amb 14-20. Marcador que varem ampliar fins el 16-25. En el tercer Set va arribar la reacció de l’equip local que, al començament ja guanyave per 9-5. El temps mort demanat pel nostre mister no va anar tant bé com en el segon Set i l’equip local va acortar distancies.

El quart Set va començar amb un parcial de 3-9 favorable al nostre equip que, encara que l’equip local s,acostas en el marcador, va sabre conservar l’aventatge i guanyar el quart Set i el partit. Per tant, el Café Es Pop CV Manacor, continua una setmana més a lo mes alt de la Classificació.

TORNEN LES COMPETICIONS A LES CATEGORIES INFERIORS. Aquest proper cap de setmana, se reanudarán les Competicions a les Categories Infantil, Cadet i Juvenil. A aquestes categories no hi podra entrar pùblic en general. Només estaran permessos 2 acompanyants per jugador.

En canvi, als partits de 1ª Nacional Femenina i 2ª Nacional Masculina hi podrá asistir pùblic, llogicament complint la Normativa del Govern en relació al COVID. Els partits d’aquest cap de setmana son els següents :

Infantil Masculí : Caixa Colonya CV Manacor – CV Sant Josep, dissabte a les 10,00 h.

Cadet Masculí : Fruits Secs Bonany CV Manacor – CV Portol, dissabte a les 16,00h.

Superlliga Masculina : Conectabalear CV Manacor – CV Teruel, dissabte a les 18,00 h.

Juvenil Femeni : Agroilla CV Manacor – CV Cide, diumenge a les 9,30 h.

1ª Nacional Femenina : Melchor Mascaró CVM – Barça CVB, diumenge a les 12,00 h.