THE MEADOWER OCR Mallorca
La Colònia de Sant Pere acull la tercera edició de la cursa d’obstacles THE MEADOWER OCR Mallorca
La prova esportiva tendrà lloc el pròxim 20 d’octubre de 2024, on s’espera la participació de més de 700 atletes nacionals i internacional
themeadower 24/09/2024 - 15:23:43

La Colònia de Sant Pere acull la tercera edició de la cursa d’obstacles THE MEADOWER OCR Mallorca

La prova esportiva tendrà lloc el pròxim 20 d’octubre de 2024, on s’espera la participació de més de 700 atletes nacionals i internacionals

El pròxim 20 d’octubre de 2024, al llevant de Mallorca, concretament al poble de la Colònia de Sant Pere en direcció a l’urbanització de s’Estanyol, es durà a terme la tercera edició de la prestigiosa cursa The Meadower OCR (Obstacle Course Race). Es tracta d'una competició on els participants han de completar un recorregut ple d’obstacles dissenyats per posar a prova la força i l’agilitat, intentant arribar a la meta en el menor temps possible.

Aquest any, The Meadower arriba amb novetats destacades: el recorregut es realitzarà en sentit contrari respecte a l'any anterior, oferint una experiència totalment nova als corredors. A més, s’han afegit nous obstacles dissenyats per forçar al màxim les capacitats físiques dels participants i garantir una cursa encara més emocionant.

“Estam molt il·lusionats amb aquesta nova edició, ja que la participació ha seguit augmentant, tant amb participants nacionals com internacionals. Ja som més de 490 inscrits i esperam superar els 700 participants en les diferents categories”, ha explicat Marc Bisbal, màxim responsable de l’esdeveniment.

La competició es desenvoluparà a nivell de la mar, permetent gaudir del magnífic paisatge de la costa de la Colònia de Sant Pere. Com en les edicions anteriors, la cursa tindrà dues distàncies: una de 5 quilòmetres amb 25 obstacles i una de 10 quilòmetres amb 35 obstacles. Els obstacles han estat dissenyats exclusivament per a l’esdeveniment per oferir als atletes una experiència única.

Els participants sortiran per tandes de 40 corredors amb intervals de 10 minuts entre tandes. Les primeres tandes començaran al matí, iniciant amb la distància de 10 km en les categories elit, grup d’edat i popular. Després, començarà la distància de 5 km amb els populars i la “party".

The Meadower continua formant part de l’Associació d’Organitzadors de Carreres d’Obstacles (AOCO), amb 26 organitzadors de tot Espanya. A més, aquesta edició seguirà sent part de la "Lliga Espanyola AOCO Climbsin 2024", amb proves distribuïdes per tot l’àmbit estatal.

Novetats d'enguany

Una de les novetats més destacades és que la cursa Meadow Kids passa a ser una categoria competitiva per a nens i nenes d’entre 11 i 15 anys, oferint als joves atletes l’oportunitat de mesurar-se en un recorregut adaptat, però amb tots els reptes d’una autèntica cursa d’obstacles. Aquesta cursa es durà a terme durant el matí.

A més, durant l’horabaixa, s’introduirà la nova categoria Meadow Family, amb un recorregut de 1,5 km pensat per ser gaudit en parelles o grups de fins a 5 persones. Aquesta activitat familiar permetrà passar un moment divertit amb amics i família, afrontant obstacles adaptats i gaudint de la competició de manera distesa.

Productes locals per a l'avituallament

Aquest any, els participants gaudiran de productes locals gràcies a la col·laboració de Es Forn de Sa Plaça, que proporcionarà les seves galletes Artasanes als punts d'avituallament. A més, el patrocini de PUIG, amb les seves begudes esportives, garantirà que tots els corredors estiguin ben hidratats durant la cursa.

The Meadower a Menorca

A més de la cursa a Mallorca, organitzam la segona edició de The Meadower a Menorca, que se celebrarà el 9 de novembre de 2024. Per als corredors més atrevits que vulguin participar en ambdues proves, oferim un pack especial amb un preu reduït.

 

Reciente
Visto
Comentado