PP
El PP lamenta que l'esquerra voti en contra d'"adoptar les mesures necessàries per a reclamar el deute del cànon de l'Institut Hípic que va permetre Cladera"
Bernat Vallori: "Demanem que assumeixin les responsabilitats de la falta de serietat en la gestió d'assumptes públics i mal ús dels recursos públics".
pp.es 10/05/2024 - 12:10:36

El PP lamenta que l'esquerra voti en contra d'"adoptar les mesures necessàries per a reclamar el deute del cànon de l'Institut Hípic que va permetre Cladera"

El portaveu adjunt del Partit Popular en el Consell de Mallorca, Bernat Vallori: "Demanem que assumeixin les responsabilitats de la falta de serietat en la gestió d'assumptes públics i mal ús dels recursos públics"

El grup del Partit Popular lamenta que l'esquerra voti en contra d' "adoptar les mesures necessàries per a reclamar el deute del cànon de l'Institut Hípic que Cladera va permetre". El portaveu adjunt del Partit Popular en el Consell de Mallorca ha criticat que "s'acordés verbalment una rebaixa que suposa que el Consell de Mallorca perdi 345.000 euros que es podrien destinar als mallorquins".

El portaveu popular adjunt, Bernat Vallori, ha explicat "que avui hem conegut que un informe oficial de la passada legislatura confirma que va existir un acord verbal" i ha criticat "que es demostri una vegada més que no se seguien els procediments establerts". Així mateix, ha demanat al PSIB "com gestionaven una institució insular, si no han sabut recaptar ni un lloguer".

El portaveu adjunt ha qualificat de "nyap" l'administració realitzada en la passada legislatura. Així, Bernat Vallori ha demanat al PSIB que "assumeixin responsabilitats en forma de desaprovació a la falta de serietat en la gestió d'assumptes públics i mal ús dels recursos públics". "El contracte va acabar el 18 d'octubre de 2022 i no es va reclamar fins al 23 de juny de 2023, vuit mesos després, i curiosament dies abans de deixar el càrrec", ha conclòs, Vallori.

 

Reciente
Visto
Comentado