Pimeco
EL GREMI DE LLIBRETERS DE MALLORCA S’UNEIX A PIMECO
El Gremi de Llibreters de Mallorca, format per 28 llibreries de l'illa, s'uneix a la patronal del Petit i Mitjà Comerç de Mallorca (PIMECO).
pimeco.com 11/01/2024 - 13:02:52

EL GREMI DE LLIBRETERS DE MALLORCA S’UNEIX A PIMECO

El Gremi de Llibreters de Mallorca, format per 28 llibreries de l'illa, s'uneix a la patronal del Petit i Mitjà Comerç de Mallorca (PIMECO). La presidenta de PIMECO, Carolina Domingo i, el president del Gremi de Llibreters de Mallorca, Miquel Ferrer, han signat l'acord d'adhesió avui dijous 11 de gener a les 10:30 h a la seu de PIMECO. S'han explicat les raons i els punts de l'acord entre ambdues entitats.

Miquel Ferrer explica que el Gremi de Llibreters de Mallorca ja fa unes setmanes va començar una nova etapa amb la junta directiva i a més a més, amb la decisió d'adherirse a la patronal PIMECO. L'objectiu és sumar esforços amb el petit comerç.

Les primeres impressions de la campanya de Nadal han estat positives, ja que la gent s'ha acostat a les llibreries i una vegada més, s'ha demostrat que un llibre sempre és un bon regal.

La presidenta de PIMECO, Carolina Domingo, remarca que és una adhesió molt important, ja que el gremi és una part cultural de la nostra illa molt important i que formi part del petit comerç. L'objectiu és reforçar el Gremi de Llibreters i a la vegada fer més forta la nostra patronal.


Reciente
Visto
Comentado