Santanyí
Ja comencen les Festes de Sant Roc de s’Alqueria Blanca
S’Alqueria Blanca està en marxa per a les Festes Sant Roc de 2023.
ajsantanyi.net 07/08/2023 - 16:04:23

Ja comencen les Festes de Sant Roc de s’Alqueria Blanca

S’Alqueria Blanca està en marxa per a les Festes Sant Roc de 2023. Dissabte dia 5 d’agost es va encetar el programa d’actes amb la Prova de Pesca de Sant Roc 2023, i els vespres de jocs per a grans i petits al pati de ca ses Monges. Tot i això, l’inici de les festes està marcat per al dimecres dia 9 amb el passacarrers dels caparrots i xeremiers del poble, i el pregó a la plaça de ses Rocasses, enguany a càrrec de Bartomeu Estelrich Rigo.

S’Alqueria Blanca celebrarà Sant Roc fins dia 19 d’agost; hi haurà molta festa, música, excursions, el CuriaFest Vol. 3, ball de bot, teatre, vespre de paelles, sopar a la fresca i el XVIII Torneig de Futbol de Sant Roc. Tal com ha explicat la batlessa de Santanyí, Maria Pons, “ha arribat l’hora de celebrar les festes de s’Alqueria, i per

això s’ha preparat un programa perquè tothom hi pugui participar i gaudir. Els curiablanquers i les curiablanqueres sortiran al carrer per passar-ho bé, i desitjam que ningú es quedi sense formar part d’aquests dies tan assenyalats”.

El programa d’actes complet es pot consultar a la pàgina web de l’Ajuntament de Santanyí, www.ajsantanyi.net.

 

Reciente
Visto
Comentado