VI DE LA TERRA MALLORCA
Vi de la Terra Mallorca participa en la Barcelona Wine Week després l’èxit obtingut en Madrid Fusión
10 cellers de l’IGP Mallorca seran presents els pròxims 6, 7 i 8 de febrer a la fira que tindrà lloc a Montjuïc
comunicacionvidelaterra 03/02/2023 - 13:14:15

Vi de la Terra Mallorca participa en la Barcelona Wine Week després l’èxit obtingut en Madrid Fusión

10 cellers de l’IGP Mallorca seran presents els pròxims 6, 7 i 8 de febrer a la fira que tindrà lloc a Montjuïc

Magdalena Mesquida, presidenta del Consell Regulador de VT Mallorca: “A Madrid hem obtingut un alt grau d’acollida i molt bona receptivitat per part dels compradors. Ara, amb la nostra participació en la fira de Barcelona, tornarem a fer ‘Marca Mallorca’”

Vi de la Terra Mallorca continua amb la seva ferma aposta per la promoció dels vins de l'illa en l’àmbit nacional i internacional. Després del seu exitós pas per Madrid Fusión, on, en paraules de Magdalena Mesquida, presidenta del Consell Regulador de VT Mallorca, "hem tingut un molt bon acolliment i un alt grau de receptivitat per part dels compradors", torn ara per a una pròxima parada: la Barcelona Wine Week, "on continuarem fent Marca Mallorca".

Així, els pròxims dies 6, 7 i 8 de febrer, en el recinte firal de Montjuïc, deu cellers adscrits a la IGP Mallorca tindran l'ocasió de mostrar les seves últimes novetats. Aquests són Ava Vins, Blanca Terra, Butxet, Binigrau, Vinyes Mortitx, Finca Ses Talaioles, Dalt Turó, Finca Can Axartell, Oliver Moragues i Son Vich de Superna.

El director comercial de Vinyes Mortitx, Mateu Pons, explica que en la seva segona participació a la Barcelona Wine Week, "ens serveix, no sols per a donar-nos visibilitat, sinó també per a veure quin treball estan fent els altres i com es mou el mercat. A més, enguany segur que li traiem més profit perquè anem amb diverses cites concertades ja". D'altra banda, el responsable de desenvolupament de negoci de Can Axartell, Agustí Mascaró, per part seva, assegura que, "gràcies al treball previ fet, anem amb els deures preparats. Farem moltes visites comercials de diferents parts del món, als quals els comptarem les novetats de les nostres anyades i la singularitat dels nostres vins".

I no sols en la capital catalana hi haurà presència aquests dies de vins de l’IGP Mallorca, perquè Vi de la Terra de Mallorca també participarà a la fira Horeca, a Palma. Serà la segona vegada que hi hagi representació en aquesta fira de cellers adscrits a VT Mallorca. Són: Vino de la Isla, 7103 Petit Celler, Santa Catarina, Castell Miquel i Son Vich de Superna.

Cal recordar que a la darrera edició de Madrid Fusión es varen poder tastar fins a 6 vins diferents de l’IGP Mallorca, com ara el Supernins, de Son Vich de Superna; el Premsal Blanc, de Karretània; el Blai i Bonet, de Vinyes Son Alegre; el Terrum, de Can Axartell; el 3030, de Bodegas Ángel i el Som Negre, de Vins Galmes i Ribot, gràcies als maridatges realitzats, entre altres, per la sommelier Julianna González.

 

Reciente
Visto
Comentado