Santanyí
El municipi de Santanyí incorpora un nou agent COVID a la plantilla de la Policia Local
Aquest agent estarà sota la direcció del Cap de la Policia Local de Santanyí per ajudar en tot allò que sigui necessari.
ajsantanyi.net 01/06/2022 - 17:00:03

El municipi de Santanyí incorpora un nou agent COVID a la plantilla de la Policia Local

L’Ajuntament de Santanyí ja disposa a la seva plantilla d’un nou agent COVID per ajudar a la Policia Local. Aquest agent estarà sota la direcció del Cap de la Policia Local de Santanyí per ajudar en tot allò que sigui necessari. En principi, aquesta nova incorporació tindrà contracte des d’avui dia 1 de juny, fins a final d’octubre, és a dir, de cinc mesos.

A més, és dona la circumstància que el nou agent, Andreu Vicens, és fill d’un policia de l’actual plantilla, Guillem Vicens Ferrer, qui al mateix temps, també és fill d’un policia local de Santanyí, ja retirat, Guillem Vicens Vidal. Això vol dir que es tracta de la tercera generació de la família Vicens que forma part de la Policia Local de Santanyí.

La batlessa de Santanyí, Maria Pons, ha signat avui la incorporació del nou agent, i ha rebut als tres al seu despatx. La batlessa ha desitjat molta sort en el desenvolupament de la seva tasca: “és una gran satisfacció poder comptar amb n’Andreu durant els pròxims mesos a la nostra Policia Local. Entre el seu pare i el seu padrí hi ha seixanta-cinc anys d’experiència que serviran per orientar i ajudar al fill i net.

A més, n’Andreu coneix bé el seu municipi, crec que serà una gran incorporació per a Santanyí”. Cal recordar el fet que ara mateix hi ha un procés obert per a la incorporació de nous agents a la Policia Local de Santanyí, que es podria resoldre aviat, i que Andreu Vicens és un dels candidats.

 

Reciente
Visto
Comentado