Ses Salines
La Policia Local de Ses Salines ha tramitat un total de 142 denúncies durant l'any 2020
Les sancions més recurrents són les que fan referència a deixar residus fora dels llocs habilitats
ajuntamentsessalines 20/01/2021 - 22:29:03

La Policia Local de Ses Salines ha tramitat un total de 142 denúncies durant l'any 2020

Les sancions més recurrents són les que fan referència a deixar residus fora dels llocs habilitats

L'any 2020 la Policia Local de Ses Salines ha tramitat 142 infraccions de les diferents ordenances municipals. Es tracta d'una xifra semblant el 2019. "En termes generals, les intervencions dels agents han estat encaminades a primer fer pedagogia i després a conscienciar sobre la normativa municipal, en cap cas hi ha ànim de recaptar", ha explicat el Batle, Juan Rodríguez.

Del total de les infraccions destaquen, en primer lloc, les infraccions de l'ordenança número 21 al seu article 7.1 sobre llençar a la via pública qualsevol mena de residus. S'han sancionat a 74 persones per aquest fet. En segon lloc, hi ha 36 infraccions de l'ordenança número 1 a l'article 17 que fa referència al botellón. I en tercer lloc, destaquen les 17 infraccions sancionades de l'ordenança número 2 per deixar un remolc sense vehicle tractor a la via pública.

"En el cas dels residus, des de l'Ajuntament, demana'n més responsabilitat a la gent, es tenen els suficients recursos a tot el municipi per tenir cura, separar i dipositar cada fracció al lloc corresponent de qualsevol de les àrees d'aportació", ha dit el regidor de Policia, Colau Escales. En el cas del tema del botellón, segons afirma el responsable municipal, es deu a uns casos puntuals a principis de l'any, que els agents han aconseguit controlar.

Novetats al cos

Ben aviat, el cos de la Policia Local de Ses Salines comptarà amb un nou subinspector. Es tracta d'una nova plaça de promoció interna. L'objectiu és caminar cap a un planter més consolidat i atent a les necessitats de tot el municipi. "Estam molt satisfets dels agents, és destacable que, actualment, el 100% del planter estigui de servei i, a més, implicat a donar una excel·lent feina per a la ciutadania", ha comentat Escales.

 

Reciente
Visto
Comentado