MÉS-Esquerra proposa un refugi d'animals al municipi de Manacor.
MÉS-Esquerra proposa un refugi d'animals al municipi de Manacor i també fer un cens genètic de cans per multar qui no recull excrements i felicitar per la tasca que fan persones per dignificar su vida
Ara bé, és l'Ajuntament qui hauria de prendre mesures per combatre situacions d'abandonament o maltractament així com de tenir un control efectiu de les colònies de moixos.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 23/04/2019 - 10:59:00
"Quan governem, impulsarem l'obertura d'un refugi encaminat a l'adopció i l'acollida", ha explicat Montse Amer en un vídeo difós a les xarxes. En aquest sentit, la candidata ha expressat.

MÉS-Esquerra proposa un refugi d'animals al municipi de Manacor. També fer un cens genètic de cans per multar qui no recull excrements. Al nostre municipi hi viuen molts animals en una situació de desprotecció. Tot i això, ens hem de felicitar per la tasca que, de forma voluntària, fan moltes persones per dignificar la vida dels animals.

Ara bé, és l'Ajuntament qui hauria de prendre mesures per combatre situacions d'abandonament o maltractament així com de tenir un control efectiu de les colònies de moixos.

Al nostre municipi hi viuen molts animals en una situació de desprotecció. Tot i això, ens hem de felicitar per la tasca que, de forma voluntària, fan moltes persones per dignificar la vida dels animals.

Des de MÉS-Esquerra entenem que hi ha d'haver polítiques de benestar animal. "Quan governem, impulsarem l'obertura d'un refugi encaminat a l'adopció i l'acollida", ha explicat Montse Amer en un vídeo difós a les xarxes. En aquest sentit, la candidata ha expressat que "diu molt d'un poble, la manera que té de tractar els seus animals".

Una altra de les problemàtiques que afecten el nostre municipi és l'incivisme d'alguns propietaris que no recullen els excrements dels seus cans. Per això, fomentarem la creació d'un cens genètic que permeti multar aquests comportaments que embruten els nostres pobles.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado


1
1
sandra
pobres animalitos, pobres muertos en la guerra civil, pobres dones del marroc, y del desierto, viva la sardana, els castellers, los presos,..por eso no os voto prefiero la realidad como sant tomas