Medio Ambiente
La Asociación de este colectivo profesional denuncia la falta de medios humanos y técnicos para hacer cumplir el Decreto de Posidonia recientemente aprobado.
Gob Mallorca
A partir d’avui, i fins que hi hagi existències, la distribuirem als navegats que ens ho sol·licitin.
Consell de Mallorca
El coordinador en cap de la Direcció Insular d’Infraestructures i Mobilitat, va manar “suprimir l’ús sistemàtic d’aquests productes a les voreres de les carreteres”.
Consell de Mallorca
Els criteris d’adjudicació seguiran diferents criteris de priorització, com per exemple, no disposar de cap planejament general o només tenir delimitació de sòl urbà.
Centre de Reiki
Anima't a fer-te una sessió. Anima't a fer la formació d'aquesta teràpia que tan m'ha aportat a la meva vida.
Fundació Banc de Sang i Teixits
El calor, las vacaciones de verano y el trabajo son las principales causas de la reducción de las donaciones de sangre en esta época.
Consell de Mallorca
El lliurament d’aquesta distinció s’ha dut a terme aquest dimarts vespre a la Plaça Major de Montuïri.
Escrito de opinión
Protesta a IB3 Tv por no tener en cuenta a destacados deportistas de Baleares.
Santanyí
Es tracta d’un projecte per fomentar i consolidar la participació dels menors en la presa de decisions sobre la planificació i desenvolupament del municipi.
Consell de Mallorca
“El Consell s’havia compromès a una aportació total de 800.000 euros a la Fundació Teatre Principal d’Inca, a raó de 80.000 euros durant 10 anys”
Página 1 de 1962
Reciente
Visto
Comentado
enquesta

Llega el nuevo contrato de la concesión y adjudicación del servicio de limpieza y recogida de basuras de Manacor, el Equipo de Gobierno no contempla cambiar el modelo de los contenedores, ¿Opina usted que hay que modernizar el tamaño y el sistema para no abrirlos a mano, o como son los actuales le van bien?..

Hay que cambiarlos por otros más grandes y que no te manches al depositar la basura.
Los actuales van muy bien, limpios no molestan en absoluto.