Fundació Jaume III
Rafael Gallego decía esta mañana que el uso del artículo “ets” en “ets idiomes no salven vides”, el lema de la pancarta de Mos Movem de ayer, es una falta de ortografía.
Manacor
La batlessa, Catalina Riera, ha acompanyat el conseller Marc Pons a la visita d’obres que han fet juntament amb els tècnics responsables del projecte.
Manacor
Dijous dia 22 de febrer de 2018, a les 08.00 hores, al saló d’actes de l’Ajuntament.
Vilafranca de Bonany
Divendres 23 de febrer a les 21:00 h en el Teatre Municipal de Vilafranca.
TIR DE FONA
En esta jornada de Tir de Fona, han participado un total de dieciséis equipos.
Plataforma per la Llengua
L’ONG del català anima la població i els usuaris a mobilitzar-se per l’exigència del coneixement del català per part dels treballadors de la salut pública balear.
50 anys del IES
El passat divendres 9 de febrer s’inaugurà la celebració del 50 aniversari de la posada en funcionament del centre que amb el temps s’ha convertit en el que ara és l’IES Manacor.
EUIB
Esquerra Unida ha acompanyat, un any més, als qui, a Inca, rendeixen memòria i homenatge a aquelles persones que ens van ser arravatades per la barbàrie franquista.
Assemblea Sobiranista de Mallorca
L'Assemblea Sobiranista de Mallorca celebra que el caps de brot del grup ultraespanyolista 'Nos movemos' hagin confessat públicament que "*hemos nacido para frenar el independentismo en Baleares*".
Página 1 de 1838
Reciente
Visto
Comentado
enquesta

Díganos, si así lo estima conveniente, lo que le falta al municipio de Manacor por orden de importancia según su criterio y pensamiento?.

Contar con un PGOU....
Estacionamientos.........
Un Hospital más grande...
Un centro histórico bonito...
Embellecer los entornos...
Agua Potable........
Limpieza......................
Una clase política de altura...