N’AINA PÉREZ I NA MARIA LLODRÀ PARTICIPEN AL CAMPIONAT D’ESPANYA
Aina Pérez i María Llodrà: Les dues jugadores del nostre mini femení Sonsonia Centre Auditiu han disputat del 13 al 17 d’aquest mes a Cadis el Campionat d’Espanya
Una gran experiència d’aprenentatge, superació i convivència per a n’Aina i na Maria que de ben segur ha sigut inoblidable per a totes dues! Des d’aquí els donam l’enhorabona!
AGENCIA MANACORNOTICIAS 15/04/2019 - 04:27:00
Les nines més peques dels nostres equips federats jugaren un partit amb els companys i companyes de Campos. Les nostres nines, dirigides per na Silvia Nogales, ens mostren cada dia.

N’AINA PÉREZ I NA MARIA LLODRÀ PARTICIPEN AL CAMPIONAT D’ESPANYA DE MINIBÀSQUET AMB LA SELECCIÓ BALEAR. Les dues jugadores del nostre mini femení Sonsonia Centre Auditiu han disputat del 13 al 17 d’aquest mes a Cadis el Campionat d’Espanya de minibàsquet i s’han enfrontat a les millors seleccions del nostre país. Una gran experiència d’aprenentatge, superació i convivència per a n’Aina i na Maria que de ben segur ha sigut inoblidable per a totes dues! Des d’aquí els donam l’enhorabona!

LES NINES DEL NOSTRE EQUIP D’INICIACIÓ CRONOMOTOR SEGUEIXEN APRENENT I DIVERTINT-SE JUGANT A BÀSQUET. Les nines més peques dels nostres equips federats jugaren un partit amb els companys i companyes de Campos. Les nostres nines, dirigides per na Silvia Nogales, ens mostren cada dia la seva millora i la seva il.lusió dins la pista i fora d’ella!

ELS EQUIPS PREMINIS SEGUEIXEN MILLORANT DIA A DIA. Els nostres tres equips preminis, els dos masculins i el femení, segueixen mostrant una gran evolució setmana a setmana. Els nins del premini Agrupació Mutua jugaren un molt bon partit amb els companys de Port Cristo. Els nins del premini Opticalia varen disfrutar al màxim a Santa Maria i les nines del premini Esprit Manacor varen fer un partit molt complet davant les nines de Felanitx.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado