Bàsquet Zona 5
Crònica presentació Bàsquet Zona 5
El passat diumenge 26 de gener es va celebrar la presentació del Bàsquet Zona 5.
clubbasquetzona5 27/01/2020 - 17:05:24

Crònica presentació Bàsquet Zona 5.


El passat diumenge 26 de gener es va celebrar la presentació del Bàsquet Zona 5. Enguany aquest club conta amb un total de sis equips i tres escoletes de bàsquet situades a Vilafranca, Sant Llorenç i Manacor.

L’equip federat més jove es el conjunt mixt Zona 5 Pre-mini de Caixa Colonya. Es segueix amb un equip de categoria Mini, també mixt, a Sant Llorenç patrocinat per el Bar BV. A Manacor també tenim un altre equip Mini, aquest cop femení, patrocinat per el Bar Es Canyar.

A les categories superiors, ens trobam amb dos equips Cadets femenins, patrocinats per Federòptics Món Visió i Silleria Llevant i, per acabar, l’equip Junior Inter-Illes Parera Manacor.

Des de aquestes línies es vol fer un agraïment tant a les mares i pares per assistir a l’acte, a la Regidoria d’Esports que es va personar i, sobretot, als diferents patrocinadors del club que sense ells res de tot això seria possible.

L’acte va començar amb el derbi cadet, que enguany han coincidit en lliga. Seguidament es van presentar tots els equips, un per un per acabar gaudint d’una xocolatada amb ensaïmada proporcionats per el Bar Es Canyar i la Cafeteria Can Nofre.

El club vol seguir creixent i, per aquest motiu, s’ha impulsat una convocatòria per a que tots els nins i nines que vulguin vinguin des del febrer a juny a jugar a bàsquet de forma gratuïta. A partir dels 3 anys (treballant psicomotricitat) passant pels de 6 anys (escoleta de bàsquet) i més enllà dels 9 anys introduint-se en els equips que ja tenim.

 

Reciente
Visto
Comentado