Els visitants iniciaren el partit amb un parcial favorable de 26 a 13.
Bàsquet Manacor: Els nostres júniors començaren la fase final de la lliga interilles amb una gran victòria a casa davant el Centre de Tecnificació de les Illes Balears
Des d’aquí agraïm la tasca organitzativa d’en Joanma Bernabé, en Bernat Gual i n’Andreu Serra. També volem agrair a FRUITES I VERDURES NA CAMEL.LA el seu suport, aportant fruites ben fresques
AGENCIA MANACORNOTICIAS 16/01/2023 - 03:37:00
Gràcies a la victòria per 41 a 53 dins Felanitx, les nines del nostre infantil preferent Peluqueria Mimar han acabat la primera fase de competició amb 8 victòries i cap derrota, aconseguint així la classificació pel grup

GRAN VICTÒRIA DELS JUNIORS MALLORCA SEA PARADISE DAVANT EL CTEIB. Els nostres júniors començaren la fase final de la lliga interilles amb una gran victòria a casa davant el Centre de Tecnificació de les Illes Balears.

Els visitants iniciaren el partit amb un parcial favorable de 26 a 13. Tot i això els nostres jugadors no varen desesperar i gràcies a un alt ritme de joc i a una molt bona tasca defensiva aconseguiren capgirar el marcador i s’imposaren per 78 a 76 en un final d’infart.

Els nostres minis D5 SPORT SHOP de categoria especial juntament amb els companys de La Salle de Palma, els companys de Polllença i els companys de Sa Pobla varen disfrutar d’un horabaixa de bàsquet

LES INFANTILS PELUQUERIA MIMAR ACABEN LA PRIMERA FASE COM A CAMPIONES INVICTES DEL GRUP PREFERENT 1. Gràcies a la victòria per 41 a 53 dins Felanitx, les nines del nostre infantil preferent Peluqueria Mimar han acabat la primera fase de competició amb 8 victòries i cap derrota, aconseguint així la classificació pel grup més competitiu de la categoria preferent.

Per la seva banda, els infantils de categoria Especial OPTICALIA MANACOR iniciaren la nova fase amb victòria davant el San Agustín per 84 a 72 i començen amb bon peu la lluita per entrar al Campionat de Mallorca. D’altra banda, les infantils de categoria especial varen ser superades a casa per l’Alcúdia per 53 a 73 en la primera jornada de la màxima categoria infantil femenina de Mallorca.

DIUMENGE DIA 15 ES CELEBRÀ UN QUADRANGULAR MINI A MANACOR. Els nostres minis D5 SPORT SHOP de categoria especial juntament amb els companys de La Salle de Palma, els companys de Polllença i els companys de Sa Pobla varen disfrutar d’un horabaixa de bàsquet i companyerisme. Foren unes hores a on l’ambient fou cent per cent minibàsquet i a on es va poder veure un gran nivell competitiu.

Des d’aquí agraïm la tasca organitzativa d’en Joanma Bernabé, en Bernat Gual i n’Andreu Serra. També volem agrair a FRUITES I VERDURES NA CAMEL.LA el seu suport, aportant fruites ben fresques per a tots els equips participants i volem agrair al FORN CA’N TÒFOL i al FORN CA’N RAMIS-FORN CA’N AMER la seva aportació d’unes ensaïmades boníssimes que foren un gran premi per a tots els participants.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado