Ayer jueves día 4 de agosto se engalanó la localidad de Son Macià en Manacor
Fiestas de Son Macià (Manacor): Rondalles, Pregón, Degustación de cocas, Fiesta pagesa, Fería del Vino y de la Cerveza, Cena solidaria
El sábado 6 hay tiro al plato, tapas, swing. El domingo, fiesta pagesa, Fería del Vino y de la Cerveza, Verbenas con música en directo. El lunes 8 y el martes 9, animación infantil, caminada nocturna, bàsquet, Cena Solidaria, Bingo.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 05/08/2022 - 09:19:48
Son Macià en Manacor y todo está listo para sus Fiestas Patronales. Hoy viernes día 5 Rondalles, Pregón a cargo de Tomàs Sureda Salom, gran actuación de la Banda Municipal de Música de Manacor, Mostra y degustación de cocas

Ayer jueves día 4 de agosto se engalanó la localidad de Son Macià en Manacor y todo está listo para sus Fiestas Patronales. Hoy viernes día 5 Rondalles, Pregón a cargo de Tomàs Sureda Salom, gran actuación de la Banda Municipal de Música de Manacor, Mostra y degustación de cocas dulces y saladas.

El sábado 6 hay tiro al plato, tapas, swing. El domingo, fiesta pagesa, Fería del Vino y de la Cerveza, Verbenas con música en directo. El lunes 8 y el martes 9, animación infantil, caminada nocturna, bàsquet, Cena Solidaria, Bingo.

DIVENDRES 5....20.30 h EXPOSICIÓ. “El món de les rondalles de Mossèn Alcover” vist pel pintor Gabriel Pallicer Espinar. Presentació a càrrec de Dra. M. Magdalena Gelabert Miró. Lloc: Sala d’exposicions Centre Cívic. Es podrà visitar tots els dies de festa a partir de les 20.30 h.

21.30 h PREGÓ. A càrrec de Tomàs Sureda Salom. Presència d’en Macià i na Maciana i de la Colla de Xeremieres i Fabioleres de Son Macià. Actuació de la BANDA DE MÚSICA DE MANACOR. Mostra i degustació de coques dolces i salades. Es poden deixar al centre cívic a partir de les 18.00 h.

DISSABTE 6.... 16.00 h TIR AL PLAT. Lloc: Camp de tir Sa Marina. Requisit estar federat. 22.00 h JEZZ TAPES & BALLA SWING. Amb l’actuació de: Hot cripers Swing Band Wonder Brass. Tapes a partir de les 20.30 h al Cafè Nou, Supermercat Son Macià i Forn Can Tòfol Son Macià.

DIUMENGE 7 ….17.00 h FESTA PAGESA. Lloc: Sementer. 20.00 h I FIRA DEL VI I DE LA CERVESA. Bodegues: Vins Miquel Gelabert, Celler Es Gallicant de Campos i Es Fangar Vins. Cerve. series: IslandBrew Mallorca, Brusca Brewpub, Breaking Brou, Hidromiel y repostería casera, Cerveza artesana eco Forastera i Món Cervesa Artesana. Música amb l’actuació d’Estràngol.

DILLUNS 8...19.00 h ANIMACIÓ INFANTIL. A càrrec de Maria Bimbolles. 21.00 h CAMINADA NOCTURNA. Concentració a plaça i recorregut pels voltants del poble.

DIMARTS 9.......18.00 h BÀSQUET ALL MACIANS 3x3. Lloc: Zona esportiva. 21.30 h SOPAR SOLIDARI. Tiquets 15 € en benefici d’ASPAS (Associació de Pares de Persones amb Discapacitat Auditiva). Venda al Super mercat i Magatzem Son Macià.. A continuació, BINGO!.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado


1
1
pedro
gran programa