ELS MINIS D5 SPORT SHOP ACONSEGUEIXEN EL CAMPIONAT
Bàsquet Manacor: Prop de sis-centes persones, entre jugadors, jugadores, cos tècnic i familiars es reuniren dissabte passat a La Salle per acomiadar la temporada 21-22
També volem agrair a l’Ajuntament de Manacor les facilitats per deixar-nos el material necessari per poder portar a terme una festa tan multitudinària i al Regidor d’Esports, n’Artur Aguiló per acompanyar-nos en una nit tan assenyalada.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 21/06/2022 - 04:47:00
Després de tres anys sense poder celebrar de manera conjunta la festa de final de temporada, dissabte el pati de La Salle va ser el lloc de reunió de tota la família del Bàsquet Manacor.

MULTITUDINARI SOPAR DE FINAL DE TEMPORADA DEL CLUB BÀSQUET MANACOR. Prop de sis-centes persones, entre jugadors, jugadores, cos tècnic i familiars es reuniren dissabte passat a La Salle per acomiadar la temporada 21-22.

Després de tres anys sense poder celebrar de manera conjunta la festa de final de temporada, dissabte el pati de La Salle va ser el lloc de reunió de tota la família del Bàsquet Manacor. Des d’aquestes línies volem donar les gràcies a totes les persones que feren possible que el sopar de cloenda fos tot un èxit.

Els nins de mini D5 sport shop varen vèncer a la final de la seva categoria a l’Alcúdia per un emocionant 45 a 42. La final, celebrada a Sa Pobla, enfrontà als dos millors equips de la lliga.

També volem agrair a l’Ajuntament de Manacor les facilitats per deixar-nos el material necessari per poder portar a terme una festa tan multitudinària i al Regidor d’Esports, n’Artur Aguiló per acompanyar-nos en una nit tan assenyalada.

D’altra banda, volem agrair a l’escola La Salle de Manacor la seva col.laboració i finalment, volem donar les gràcies a totes les famílies i a tots els jugadors i a totes les jugadores que disfrutaren plegats d’una gran vetllada.

ELS MINIS D5 SPORT SHOP ACONSEGUEIXEN EL CAMPIONAT DE LA LLIGA MINI PREFERENT. Els nins de mini D5 sport shop varen vèncer a la final de la seva categoria a l’Alcúdia per un emocionant 45 a 42. La final, celebrada a Sa Pobla, enfrontà als dos millors equips de la lliga. Com era d’esperar fou un partit molt igualat i competit a on els nostres nins demostraren que són un equip especial i que han fet un creixement espectacular des de l’inici de temporada fins ara. Enhorabona als nostres nins, enhorabona a la gran tasca d’en Jeroni Brunet i en Joan Pascual i enhorabona a les famílies!!!

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado