ORGANITZADA PER ELS PROFESSORS DEL JUDO RENSHINKAN
El dissabte passat dia 11 les instal·lacions del RSK Manacor van estar al màxim. Va ser el punt de trobada de la nostra comarca dels jovenets entre les edats de 7 a 15 anys
Trofeu patrocinat per l’Ajuntament de Manacor i organitzat pels monitors d’aquest Club, Lluis Llull i Manolo Peña. 63 nins/es van ser els convocats per aquesta edició 2022.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 13/06/2022 - 05:02:00
La lliga escolar és un esdeveniment allà on la base és la iniciació a la competició i el valor principal, educar a través d’aquesta. Trofeu patrocinat per l’Ajuntament de Manacor

ÈXIT DE LA LLIGA ESCOLAR ORGANITZADA PER ELS PROFESSORS DEL JUDO RENSHINKAN. El dissabte passat dia 11 les instal·lacions del RSK Manacor van estar al màxim. Va ser el punt de trobada de la nostra comarca dels jovenets entre les edats de 7 a 15 anys.

La lliga escolar és un esdeveniment allà on la base és la iniciació a la competició i el valor principal, educar a través d’aquesta. Trofeu patrocinat per l’Ajuntament de Manacor i organitzat pels monitors d’aquest Club, Lluis Llull i Manolo Peña.

Hi havia dues categories, la d'iniciació, és a dir els que no havien competit mai, i els que participen en els controls escolars vàlids per a la classificació del campionat de Mallorca i Balears.

63 nins/es van ser els convocats per aquesta edició 2022. Hi havia dues categories, la d'iniciació, és a dir els que no havien competit mai, i els que participen en els controls escolars vàlids per a la classificació del campionat de Mallorca i Balears.

Per dur endavant aquest multitudinari acte es var necessitar la col·laboració de tot el club i va ser condïit de manera molt brillant per als esmentats professors.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado