S’incrementa la partida en neteja i recollida arribant a 3.250.000€.
Els pressuposts de 2022 de l’Ajuntament de Felanitx seran de 26.280.000€ i s’aprovaran en la pròxima plenària. Es manté la partida en ajudes socials, es continuaran fent inversions
Per aquest Ajuntament han passat diferents equips de govern de diferents colors polítics i se sabia que això passaria, no ens hem d’enganyar. Serà una inversió més i de la qual els ciutadans se’n beneficiaran»
AGENCIA MANACORNOTICIAS 03/12/2021 - 09:21:00
Monserrat ha afegit «Amb la compra de la zona verda, més coneguda com Sa Punta, ens ha tocat la loteria, però sanejam els compte i ens llevam aquesta càrrega que fa vint anys arrossegam.

Els pressuposts de 2022 de l’Ajuntament de Felanitx seran de 26.280.000€ i s’aprovaran en la pròxima plenària. Es manté la partida en ajudes socials, es continuaran fent inversions al municipi, el ciutadà no veurà incrementada la pressió fiscal i s’incrementa el pressupost en gestió ambiental.

L’Ajuntament de Felanitx comptarà al 2022 amb un pressupost de 26.280.000 euros, 7.680.000 euros més respecte a l’any 2021. Són els comptes més elevats de la història del consistori felanitxer que s’incrementen un 41’29% .

El pressupost social continua en 120.000€ mantenint qualsevol tipus d’ajuda a famílies vulnerables. La partida destinada a la promoció turística i el comerç del municipi ascendeix a 290.000€ amb l’objectiu de revitalitzar

El pressupost municipal de 2022 té contemplat 625.500 euros per inversions a Felanitx, Portocolom, Cas Concos, s’Horta i els nuclis més petits, s’incrementa la partida en neteja i recollida arribant a 3.250.000€. Recordar que el 2022 s’ha d’implantar el servei de recollida porta a porta i les àrees d’aportació han d’estar a ple rendiment.

El batle de Felanitx, Jaume Monserrat ha explicat «es tracta d’uns pressuposts sostenibles, socials, que tenen en compte als ciutadans. Mai en la història de Felanitx s’han aprovat uns comptes tan elevats. Es té previst dins el pressupost la major inversió feta fins ara a l’Ajuntament que és fer front a l’adquisició de la zona verda de Portocolom».

Monserrat ha afegit «Amb la compra de la zona verda, més coneguda com Sa Punta, ens ha tocat la loteria, però sanejam els compte i ens llevam aquesta càrrega que fa vint anys arrossegam. Per aquest Ajuntament han passat diferents equips de govern de diferents colors polítics i se sabia que això passaria, no ens hem d’enganyar. Serà una inversió més i de la qual els ciutadans se’n beneficiaran»

L’Ajuntament executarà diferents projectes de millora al municipi com poden ser habilitar una infraestructura d’abastament d’aigua potable on es preveu la connexió del pou del collet amb el dipòsit central ubicat als molins, millores en instal·lacions esportives, adequació de carrers i vials entre d’altres.

El pressupost social continua en 120.000€ mantenint qualsevol tipus d’ajuda a famílies vulnerables. La partida destinada a la promoció turística i el comerç del municipi ascendeix a 290.000€ amb l’objectiu de revitalitzar ambdós sectors després de molts mesos complicats.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado