Molano exposà les actuals circumstàncies socioeconòmiques basades
Carmen Molano dóna inici el VII Cicle de Conferències IncaBusiness impulsat per l’Ajuntament d’Inca. El Centre Bit d’Inca va acollir ahir la primera conferència del VII Cicle IncaBusiness,
«El VOD va matar a l’Estrella de la Tele», a càrrec de Marc Táboas. Després, el 20 de maig, hi ha programada una altra càpsula de la mà de Pilar Domínguez, la qual parlarà sobre «Marques per un nou paradigma».
AGENCIA MANACORNOTICIAS 07/05/2021 - 02:15:00
Carmen Molano va ser l’encarregada d’iniciar aquesta nova edició amb la seva xerrada «La fi de l’entorn VUCA, liderant en el nou món BANI. Les competències del futur».

Carmen Molano dóna inici el VII Cicle de Conferències IncaBusiness impulsat per l’Ajuntament d’Inca. El Centre Bit d’Inca va acollir ahir la primera conferència del VII Cicle IncaBusiness, el qual va néixer amb la finalitat d’apropar a la ciutadana a la realitat del món empresarial i les últimes tendències en camps com l'emprenedoria, el màrqueting o l’estratègia econòmica. Carmen Molano va ser l’encarregada d’iniciar aquesta nova edició amb la seva xerrada «La fi de l’entorn VUCA, liderant en el nou món BANI. Les competències del futur».

Durant la seva ponència, Molano va donar a conèixer com l’entorn econòmic i social s’ha transformat a causa de la pandèmia mundial i com l’acrònim VUCA (Volàtil, Incert, Complex i Ambigu) utilitzat en el món empresarial, ha quedat obsolet davant la crisi viscuda aquest darrer any.

Castellet compta amb un bagatge de més de 20 anys d’experiència professional en el món digital i a més és un dels 5 hubs més innovadors del món segons la prestigiosa revista Forbes.

Molano exposà les actuals circumstàncies socioeconòmiques basades en la nova tendència denominada BANI (Trencadís, Ansiós, No Lineal, Incomprensible), i els requeriments que seran necessaris per als líders i empresaris a l’hora de liderar i gestionar les seves organitzacions en aquest nou entorn. D’altra banda, també va donar una sèrie de pautes per poder afrontar aquests moments plens d’incertesa.

El VII Cicle de Conferències IncaBusiness finalitzarà el pròxim 3 de juny al Centre Bit d’Inca, amb la conferència «Ecosistemes d’Innovació i Economia Start-Up» de Ricard Castellet. Així doncs, l’objecte de la ponència és mostrar com el futur econòmic passa per la construcció d’ecosistemes d’innovació i d’estratègies que cerquin la col·laboració entre empreses amb el talent com a motor de creixement. Castellet compta amb un bagatge de més de 20 anys d’experiència professional en el món digital i a més és un dels 5 hubs més innovadors del món segons la prestigiosa revista Forbes.

De forma paral·lela, l’Ajuntament d’Inca duu a terme una sèrie de microcàpsules formatives durant tot l’any, dirigides principalment a autònoms, comerciants, restauradors i petits empresaris del municipi. La pròxima sessió formativa es realitzarà el 13 de maig sota el títol «El VOD va matar a l’Estrella de la Tele», a càrrec de Marc Táboas. Després, el 20 de maig, hi ha programada una altra càpsula de la mà de Pilar Domínguez, la qual parlarà sobre «Marques per un nou paradigma».

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado