TERTÚLIA DEL LLIBRE “APRENDRE A PARLAR AMB LES PANTES”. DÍA 5
Auditorio Sa Màniga de Cala Millor en Sant Llorenç: Divendres, 5 de març, 20h; 12 de març 20h. Dissabte, 13 de març, 19 h. Día Internacional de las Dones
Dissabte, 13 de març, 19 h. PRESENTACIÓ DEL CURTMETRATGE "CONFINADES". Associació Figues de cosines. Guanyador del Premi Art Jove 2020. Dirigit per Paula Girart. Música de Joana Gomila.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 27/02/2021 - 09:23:00
UNA COPA AMB ELS AMICS. Intèrpret: Cecilia Genovart. Dramatúrgia i direcció: Francesc Vernet. Gratuït (capacitat limitada a 40 espectadors - reserva prèvia al tel. 971 587373.

Divendres, 5 de març, 20h. TERTÚLIA DEL LLIBRE “APRENDRE A PARLAR AMB LES PANTES”. De Marta Orriols. A càrrec d’Eulària Arlés. Dimecres, 10 de març, a les 20 h. L'art a través de la dona. Conferència d'Antoni Sansó. Gratuït.

DIA INTERNACIONAL DE LES DONES. Divendres, 12 de març, a les 20 h. ISABEL-CLARA SIMÓ FA UNA COPA AMB ELS AMICS. Intèrpret: Cecilia Genovart. Dramatúrgia i direcció: Francesc Vernet. Gratuït (capacitat limitada a 40 espectadors - reserva prèvia al tel. 971 587373 a partir del dimarts 9 de març)

A partir del llibre Els racons de la memòria, d'Isabel-Clara Simó, l’actriu Cecília Genovart i el director d’escena Francesc Vernet converteixen la persona en personatge.

DIA INTERNACIONAL DE LES DONES. A partir del llibre Els racons de la memòria, d'Isabel-Clara Simó, l’actriu Cecília Genovart i el director d’escena Francesc Vernet converteixen la persona en personatge. Isabel-Clara ens dona la benvinguda i ens parla de la seva vida, tan intensa, entre el franquisme ofegador i la incipient democràcia.

Dissabte, 13 de març, 19 h. PRESENTACIÓ DEL CURTMETRATGE "CONFINADES". Associació Figues de cosines. Guanyador del Premi Art Jove 2020. Dirigit per Paula Girart. Música de Joana Gomila.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado