LES MÉS PETITES DEL CLUB CELEBRAREN EL CARNESTOLTES
Al llarg de les properes setmanes el nostre Club anirà realitzant esdeveniments i iniciatives per tal de celebrar els anys d’història tant del Club Bàsquet Maancor com del Club Perlas
Si teniu forografies o material de la història del bàsquet manacorí us animam a enviar-les al correu electrònic [email protected] .. Estarem molt content de rebre
AGENCIA MANACORNOTICIAS 16/02/2021 - 02:12:00
La setmana passada n’Albert Pinillos, en Martí Pascual i na Júlia Aguiar varen rebre uns obsequis del Club gràcies a la seva participació en el concurs de mascotes que celebràrem la temporada passada.

ELS MÉS PETITS I LES MÉS PETITES DEL CLUB CELEBRAREN EL CARNESTOLTES JUGANT A BÀSQUET!. La setmana passada els nostres i les nostres peques varen poder gaudir d’ un horabaixa de disfresses, esport i amistat al poliesportiu de La Salle. Sempre seguint les mesures de prevenció, higiene i salut, fou una gran alegria veure com s’ho passen de bé els nins i nines del nostre club.

ENTREGA D’OBSEQUIS ALS GUANYADORS DEL CONCURS DE LA MASCOTA DEL BÀSQUET MANACOR. La setmana passada n’Albert Pinillos, en Martí Pascual i na Júlia Aguiar varen rebre uns obsequis del Club gràcies a la seva participació en el concurs de mascotes que celebràrem la temporada passada. La formiga de n’Albert fou la mascota escollida, seguida molt de prop del goril.la d’en Martí i del conill de na Júlia.

COMMEMORACIÓ DEL VINTÈ ANIVERSARI DEL CLUB BÀSQUET MANACOR. Al llarg de les properes setmanes el nostre Club anirà realitzant esdeveniments i iniciatives per tal de celebrar els anys d’història tant del Club Bàsquet Maancor com del Club Perlas Manacor. Si teniu forografies o material de la història del bàsquet manacorí us animam a enviar-les al correu electrònic [email protected] .. Estarem molt content de rebre la vistra ajuda i col.laboració!

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado