Aquest Nadal comprar a Manacor i productes de Mallorca serà una manera especial
PIMEM Mateu Català; Seria fàcil caure amb els tòpics de demanar a la gent que compri productes de Mallorca i ho faci als comerços de Manacor pel simple fet de ser d’aquí i més ara, que s’acosta Nadal
n el moment en què ens trobam, de forta crisi econòmica aquesta despesa se pot convertir amb inversió, representar petites alenades d’aire per a tots i davant un ofagament paulatí i esperem que no sigui letal.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 19/11/2020 - 02:48:00
Seria per una d’aquelles raons que fan que les coses segueixin rodant, que un tot i ser comprador digital segueix vivint i treballant en un entorn que li proporciona serveis, diversió, donar-li gust al paladar o poder intercanviar.

Manacor, pensa en els teus. .Seria fàcil caure amb els tòpics de demanar a la gent que compri productes de Mallorca i ho faci als comerços de Manacor pel simple fet de ser d’aquí i més ara, que s’acosta Nadal. Dons bé jo hi cauré i de quatre grapes i estic disposat a fer-me un bon breverol.

Les festes que venen són en diferència les que més conviden a la despesa familiar i per tant, un dels moments més importants per a comerciants i empreses. En el moment en què ens trobam, de forta crisi econòmica aquesta despesa se pot convertir amb inversió, representar petites alenades d’aire per a tots i davant un ofagament paulatí i esperem que no sigui letal.

Per demanar que no quedi va dir aquell i do bé, jo deman i molt; ser com mai hem estat uns servidors del consum local pensant amb els nostres empresaris i comerciants. Manacor s’ho mereix, Manacor i Mallorca ho necessita.

És dins aquest context que des de PIMEM-Manacor volem demanar a la població de la ciutat un acte que va entra una vertadera i sana solidaritat amb els nostres comerços i, amb la mesura del possible, una intel·ligent i molt encertada tria del producte fet a Mallorca o a Balears. Per demanar que no quedi va dir aquell i do bé, jo deman i molt; ser com mai hem estat uns servidors del consum local pensant amb els nostres empresaris i comerciants. Manacor s’ho mereix, Manacor i Mallorca ho necessita.

Sent molt respectuós amb aquelles noves tradicions que s’han imposat amb l’arribada de nous canals telemàtics, compres online i altre herbes si que voldria dir en aquests compradors 4.0 que hi ha una raó per la que puguin destinar un tant per cent del que gasten a fer un desamborsament presencial i local.

Seria per una d’aquelles raons que fan que les coses segueixin rodant, que un tot i ser comprador digital segueix vivint i treballant en un entorn que li proporciona serveis, diversió, donar-li gust al paladar o poder intercanviar una xerradeta amb la botiga del costat.

És el conviure per viure millor i comprar i consumir a nes poble fa que tot sigui un poc millor encara que a simple vista no ho vegem. Per això compradors virtuals, vos deman que una part de la despesa sigui en favor de l’alegria de fer poble, necessitam riure un poc i que millor que tots plegats.

M’agradaria acabar aquesta invitació al consum local pensant que el que deman no vol anar contra ningú, res més lluny que això. Vol ser una reflexió sentida respecte allò pel que passam i allò que podem fer cada un de nosaltres per sortir-ne quan abans millor.

Aquest Nadal comprar a Manacor i productes de Mallorca serà una manera molt especial de no només posar un poc de panxeta i repartir els quatre euros que tenim sinó, de treure braó com a poble i societat. A totes les manacorines i manacorins, des de PIMEM, molts i bons.

Mateu Català, president PIMEM-Manacor

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado


3
1
Mateo Castellano
Menos intercanviar xerradetes i més ajustar preus, millorar es servei postvenda i sobretot ses devolucions.
Joan
Enhorabona per la tasca que es fa des de pimem, endavant
Bernat
Tu lo que has de fer es demanar permís per convocar manifestacións molestes a Manacor. Ja està be de no cumplir cap norma ni sanitaria ni administrativa.