El comerç no ha aturat la seva activitat, i ara, més que mai, hem de dinamitzar
L’Associació Cultural: Premis Sant Antoni 2021 a Manacor de Fotografia, Enramellar Frontis, Mostradors, per mantenir la relació entre els comerciants i els clients
Ciutat per un Sant Antoni diferent, ens donarà forces per viure unes festes distintes, però alhora plenes de contingut i moviment social. Per això, creiem en la continuïtat del Premi Sant Antoni d’Enramellar Frontis 2021.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 31/10/2020 - 08:36:00
Sant Antoni 2021, amb algunes modificacions respecte dels anys anteriors, que possiblement modifiquin la metodologia emprada fins aleshores, però que no canvien la filosofia dels Premis: fer festa, fer poble i honorar

Amics de Sant Antoni convoca els Premis Sant Antoni 2021. L’Associació Cultural Amics de Sant Antoni, convoca de cara a la festivitat de Sant Antoni 2021 els Premis Sant Antoni 2021 de Fotografia, Enramellar Frontis i de Mostradors. Creiem que dins el context sòcio-sanitari actual, és possible la convocatòria dels Premis Sant Antoni 2021, amb algunes modificacions respecte dels anys anteriors, que possiblement modifiquin la metodologia emprada fins aleshores, però que no canvien la filosofia dels Premis: fer festa, fer poble i honorar al Sant.

La “nova normalitat” no ha de ser una excusa per limitar el sentiment per la festa de Sant Antoni i tot el que l’envolta, sinó tot el contrari, ha de ser un punt d’inflexió per aquelles persones Santantonieres, un punt de renovació, d’adaptació, tot mantenint la tradició i el compliment de les normes que dictin les autoritats a cada moment.

sinó tot el contrari, ha de ser un punt d’inflexió per aquelles persones Santantonieres, un punt de renovació, d’adaptació, tot mantenint la tradició i el compliment de les normes que dictin les autoritats a cada moment.

Pel que fa al Premi Sant Antoni de Fotografia 2021, convocat des del 2010 en la seva primera edició, considerem que hi ha prou activitats, espais i moments com per a que, malgrat el context actual, no sigui suspès. La festa d’enguany ben segur encara ens donarà moments més únics que en facin al·legoria a la festa per a poder retratar i immortalitzar, i, evidentment, posteriorment compartir dins el Premi Sant Antoni de Fotografia.

Engalanar la Ciutat, enramellar el frontis de casa, son actes que no tenen per a que ser multitudinaris, però si participatius i cohesionadors de la ciutadania. Es pot preparar la decoració en grups reduïts, i no per això deixen de tenir sentit.

Estam ja acostumats a veure frontis particulars i d’escoles engalanats, i ja s’estén el costum de fer la volta visitant els frontis decorats en motiu de la festivitat de Sant Antoni. Vestir la nostre Ciutat per un Sant Antoni diferent, ens donarà forces per viure unes festes distintes, però alhora plenes de contingut i moviment social. Per això, creiem en la continuïtat del Premi Sant Antoni d’Enramellar Frontis 2021.

El comerç no ha aturat la seva activitat, i ara, més que mai, hem de dinamitzar el comerç local. Sempre hi són quan els necessitem, així que, aprofitem la festa, posem de llarg el mostrador del comerç, diem a la clientela que, malgrat la conjuntura, els nostres comerços també viuen el seu Sant Antoni particular, i que els mostradors siguin un reclam a la clientela per posar les botigues ben marcades dins el mapa de la nostre Ciutat. El Premi Sant Antoni de Mostradors 2021 és una oportunitat per no apagar la flama de la festa, per embellir la Ciutat, i per mantenir la relació entre els comerciants i els clients.

L’Associació Cultural Amics de Sant Antoni, proposem també un moviment social: posem tots a casa missatges d’ànim! Cada santantonier i santantoniera portarà a la seva manera el dol dels canvis a la festa de Sant Antoni, per això, aprofitem per donar-nos ànims uns/es als altres aprofitant els nostres balcons, portes, finestres i façanes! Facem-nos el costat emocional que necessitarem quan ens faltin actes tradicionals de la festa, encoratgem-nos uns als altres, siguem de bell nou aquella ciutadania fraternal, donem-nos suport!

A properes dates, publicarem les bases a les nostres xarxes socials i ho compartirem amb els mitjans de comunicació, i així ho farem també amb més informació arran de la proposta del moviment social d’ànim. Si teniu qualque dubte referent als Premis Sant Antoni 2021, us podeu dirigir a l’Associació organitzadora a l’adreça electrònica . Viva Sant Antoni!

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado