El passat diumenge 25 les instal.lacions del Dojo Muratore varen acollir....
Les instal.lacions del Dojo Muratore Manacor varen acollir el Curs de pase de grau de Cinturó Negre 1º Dan fins a 2º Dan, organitzat per l´Aula de Formació Permanent de la Federació Balear de Judo
Al curs també varen participar com alumnes tres judoques del Dojo : com aspirant a 1er Dan : en Sergi Bueno i com a 2on Dan : Cati sureda i Xisco Torres. Enhorabona a tots els participants pel vostre esforç
AGENCIA MANACORNOTICIAS 28/10/2020 - 05:46:00
Cal destacar que els assistents varen disfrutar moltíssim de les explicacions i de porer possar tots els coneixements en pràctica al llarg de tres hores pel mati i tres hores pel capvespre amb totes les mesures de seguretat

El Dojo Muratore Manacor acull el curs de Cinturons Negres. El passat diumenge 25 les instal.lacions del Dojo Muratore varen acollir el Curs de pase de grau de Cinturó Negre 1º Dan fins a 2º Dan , organitzat per l´Aula de Formació Permanent de la Federació Balear de Judo.

El mestre del Dojo Ponç Gelabert , grau més alt de Balears ,Blanc-vermell 8º Dan i director de l´Escola Federativa de Balears ca ser l´encarregat d´impartir el curs a aquets nous aspirants .

El mestre del Dojo Ponç Gelabert , grau més alt de Balears ,Blanc-vermell 8º Dan i director de l´Escola Federativa de Balears ca ser l´encarregat d´impartir el curs a aquets nous aspirants .

Cal destacar que els assistents varen disfrutar moltíssim de les explicacions i de porer possar tots els coneixements en pràctica al llarg de tres hores pel mati i tres hores pel capvespre amb totes les mesures de seguretat corresponents .

Al curs també varen participar com alumnes tres judoques del Dojo : com aspirant a 1er Dan : en Sergi Bueno i com a 2on Dan : Cati sureda i Xisco Torres. Enhorabona a tots els participants pel vostre esforç i dedicació.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado