L’Ajuntament de Santanyí renova el seu acord amb Estel de Llevant.
l’Ajuntament de Santanyí ha rubricat de nou un conveni de col·laboració amb l’associació Estel de Llevant (Manacor) que atén a malalts mentals i als seus familiars
La cooperació entre ambdues institucions ve d’enrere, i l’acord és per a la utilització d’un espai al municipi santanyiner per al desenvolupament d’un projecte per a la inserció laboral de col·lectius vulnerables.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 28/10/2020 - 01:48:00
Estel de Llevant és primordial per al funcionament de la nostra societat, i des dels consistoris hem de fer tot el possible i més perquè tinguin les eines necessàries per continuar amb la seva tasca”.

L’Ajuntament de Santanyí renova el seu acord amb Estel de Llevant. Aquest matí, l’Ajuntament de Santanyí ha rubricat de nou un conveni de col·laboració amb l’associació Estel de Llevant (Manacor), que atén a malalts mentals i als seus familiars. La cooperació entre ambdues institucions ve d’enrere, i l’acord és per a la utilització d’un espai al municipi santanyiner per al desenvolupament d’un projecte per a la inserció laboral de col·lectius vulnerables i per a persones amb malalties mentals, i amb especial atenció als habitants del municipi beneficiaris dels projectes de l’associació.

L'Associació Estel de Llevant treballa des de 1996 a les comarques de Llevant i Migjorn de Mallorca per i amb les persones amb problemes de salut mental i els seus familiars. L’activitat i els serveis d’aquesta associació registra des de fa anys un important creixement. L’entitat atén al voltant de 200 persones amb problemes de salut mental amb diversos serveis: centre ocupacional, inserció laboral, Centre Especial de Treball i formació dual.

L’entitat atén al voltant de 200 persones amb problemes de salut mental amb diversos serveis: centre ocupacional, inserció laboral, Centre Especial de Treball i formació dual.

A més, sempre amb l'objectiu de millorar les condicions personals, socials i laborals de les persones amb problemes de salut mental, de les seves famílies, i de l'entorn on viuen. Per l’Ajuntament de Santanyí és una gran satisfacció signar aquest tipus de col·laboracions amb entitats com aquesta.

Per al regidor de Serveis Socials, Antoni Matas, “la feina d’una institució com Estel de Llevant és primordial per al funcionament de la nostra societat, i des dels consistoris hem de fer tot el possible i més perquè tinguin les eines necessàries per continuar amb la seva tasca”.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado