20 h a l’Església de Nostra Senyora dels Dolors, sempre que la situació sanitària
L’Associació Llevant i Ajuntament de Manacor vol comunicar que, degut a l’actual situació de pandèmia, a fi de no comprometre la salut de veïnats, s’ha acordat suspendre les festes de Ses Verges 2020
L’únic acte que es mantindrà serà la Missa que tradicionalment es fa per celebrar la festivitat de Ses Verges, així com en memòria dels germans difunts de la barriada. Aquesta se celebrarà el diumenge dia 18 d’octubre.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 11/10/2020 - 08:25:00
estes de l’Ajuntament de Manacor vol comunicar que, degut a l’actual situació de pandèmia per la Covid-19, a fi de no comprometre la salut de veïnats i organitzadors, s’ha acordat suspendre les festes de Ses Verges 2020.

COMUNICAT DE L’ASSOCIACIÓ DE VEÏNATS DE LLEVANT I L’AJUNTAMENT DE MANACOR. L’Associació de Veïnats de Veïnats de Llevant, juntament amb la Delegació de Festes de l’Ajuntament de Manacor vol comunicar que, degut a l’actual situació de pandèmia per la Covid-19, a fi de no comprometre la salut de veïnats i organitzadors, s’ha acordat suspendre les festes de Ses Verges 2020.

L’únic acte que es mantindrà serà la Missa que tradicionalment es fa per celebrar la festivitat de Ses Verges, així com en memòria dels germans difunts de la barriada. Aquesta se celebrarà el diumenge dia 18 d’octubre a les 20 h a l’Església de Nostra Senyora dels Dolors, sempre que la situació sanitària ho permeti. Es recorda als assistents que han de prendre totes les mesures de prevenció establertes per les autoritats sanitàries.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado


1
1
Regidoret
Quin regidoret...