Federació Balear de Judo , dos judoques del Dojo Muratore varen aconseguir
El passat 6 de setembre a Sineu, lloc on es va celebrar l´examen de Cinturó Negre, 2 judoques del Dojo Muratore Manacor varen aconseguir pujar de nivell després de passar l´examen amb una molt bona nota
En primer lloc ,na Maria Jose Jara, una super mama judoka que després de retornar al Judo i aconseguir el Cinturó Negre ja farà uns anys, ara ha superat l´examen de Cinturó Negre 2º Dan a més s´esta preparant de valent.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 14/09/2020 - 02:20:00
Dojo : Ponç Gelabert , Cinturó Negre 8e Dan . Guillem Puigserver , Cinturó Negre 7eDan i Joana Mª Puigserver ,Cinturó Negre 6e Dan . Enhorabona a tota la familia del Dojo per aquest nou èxit i en especial.

El Dojo Muratore Manacor i comarcas suma dos nous Cinturons Negres mes. El passat diumenge 6 de setembre a Sineu, lloc on es va celebrar l´examen de Cinturó Negre de la Federació Balear de Judo , dos judoques del Dojo Muratore varen aconseguir pujar de nivell després de passar l´examen amb una molt bona nota.

En primer lloc ,na Maria Jose Jara, una super mama judoka que després de retornar al Judo i aconseguir el Cinturó Negre ja farà uns anys, ara ha superat l´examen de Cinturó Negre 2º Dan a més s´esta preparant de valent per si es pot realitzar el Campionat d´españa de Katas on ja te la plaça aconseguida amb l´Or del Campionat de Balears , es tot un exemple de superació per a tots els judoques del club. 

El segon protagonista es el mestre : Llorenç Gayà qui va aconseguir el Cinturó Negre 5º Dan amb tal sols 30 anys , convertint-se amb un dels mes joves d´España i el mes jove de Balears . La constància i la seva actitud.

El segon protagonista es el mestre : Llorenç Gayà qui va aconseguir el Cinturó Negre 5º Dan amb tal sols 30 anys , convertint-se amb un dels mes joves d´España i el mes jove de Balears . La constància i la seva actitud tranquila son dues de les grans cualitats que fan que aconseguesqui tot el que es proposi ...fins i tot la medalla d´Or al Campionat d´Europa de Katas !!

Cal destacar que tres dels sis jutges convocats per la Federació per aquest examen tan especial degut a les circunstàncies que vivim actualment i que es va realitzar sense parella i amb totes les mesures de seguretat ,eren mestres del Dojo : Ponç Gelabert , Cinturó Negre 8e Dan . Guillem Puigserver , Cinturó Negre 7eDan i Joana Mª Puigserver ,Cinturó Negre 6e Dan . Enhorabona a tota la familia del Dojo per aquest nou èxit i en especial als dos nous Cinturons Negres

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado