T’AGRADARIA FORMAR PART DE LA FAMÍLIA DEL BÀSQUET MANACOR
Bàsquet Manacor: Pedro Ballester ha sigut escollit per entrar a formar part del Centre de Tecnificació de Balears; El president Xisco Miró ha assistit a la reunió entre el Patronat Municipal d'Esports
El nostre president, en Xisco Miró, ha assistit a la reunió entre el Patronat Municipal d'Esports i els presidents i presidentes dels diferents clubs esportius del nostre municipi. Una reunió per tal d'informar de les mesures d'higiene.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 05/08/2020 - 01:35:00
En Pedro Ballester, jugador del nostre Club, ha sigut escollit per entrar a formar part del Centre de Tecnificació de les Illes Balears. Des del Club ens alegram moltíssim per ell i per la gran oportunitat.

EN PEDRO BALLESTER HA SIGUT ESCOLLIT PER FORMAR PART DEL CENTRE DE TECNIFICACIÓ DE LES ILLES BALEARS. En Pedro Ballester, jugador del nostre Club, ha sigut escollit per entrar a formar part del Centre de Tecnificació de les Illes Balears. Des del Club ens alegram moltíssim per ell i per la gran oportunitat que suposarà en la seva formació esportiva i acadèmica! Una molt bona notícia també per totes les persones que han col.laborat i participat en la seva formació des dels seus inicis en el món del bàsquet!. Enhorabona Pedrito!!!

REUNIÓ DEL PATRONAT MUNICIPAL D’ESPORTS AMB ELS CLUBS ESPORTIUS. El nostre president, en Xisco Miró, ha assistit a la reunió entre el Patronat Municipal d'Esports i els presidents i presidentes dels diferents clubs esportius del nostre municipi. Una reunió per tal d'informar de les mesures d'higiene i prevenció en les instal.lacions municipals de cara a la propera temporada. Des d'aquí agraïm la gran tasca d'en Joan Pont, na Bàrbara i en Pere per tal de fer possible que els nins i nines puguin iniciar la tasca esportiva de la millor manera possible!

Si us fa ganes conèixer el nostre projecte esportiu i educatiu no dubteu en demanar informació als següents telèfons: XISCO MIRÓ 667025063 DAVID CÀNOVES 650190265 BERNAT GUAL 678431633.

T’AGRADARIA FORMAR PART DE LA FAMÍLIA DEL BÀSQUET MANACOR I DISFRUTAR DEL BÀSQUET, L’ESPORT I L’AMISTAT?. Som un club de formació amb més de 270 jugadors i jugadores. Tots els nins i nines a partir de quatre anys i tots els jugadors i jugadores en edat premini (2012-2011), mini (2010-2009), infantil (2008-2007), cadet (2006-2005), júnior (2004-2003) i sénior trobaran en el nostre Club un espai d’aprenentatge, formació i educació amb un cos tècnic format per entrenadors i entrenadores titulats per tal d’oferir a totes les persones del Club la millor tasca i la millor experència possible!!! Si us fa ganes conèixer el nostre projecte esportiu i educatiu no dubteu en demanar informació als següents telèfons:

XISCO MIRÓ 667025063

DAVID CÀNOVES 650190265

BERNAT GUAL 678431633.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado