Sisena cama – vint-i-vuit de març – plaça de la Rectoria
Aquest dimarts matí s’ha dut a terme la presentació del programa del carnaval manacorí d’enguany aquesta edició serà temàtica i tindrà per títol “Món de fantasia”
Segona cama – vint-i-nou de febrer – plaça del Palau Tercera cama – set de març – plaça de sa Bassa Quarta cama – catorze de març – carrer des Mercadal Cinquena cama – vint-i-un de març – plaça Weyler.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 11/02/2020 - 06:34:00
A l’acte hi han estat presents el regidor de Festes, Artur Aguiló, el regidor d’Activitats, Carles Grimalt, el regidor de Costa, Sebastià Nadal i Pilar Binimelis, coordinadora de Festes.

CINC DIES QUE CONVERTIRAN MANACOR EN UN “MÓN DE FANTASIA". Disfresses, colors i moltes activitats ompliran l’edició del carnaval manacorí d’enguany. Aquest dimarts matí, s’ha dut a terme la presentació del programa del carnaval manacorí d’enguany. Aquesta edició serà temàtica i tindrà per títol “Món de fantasia”.

Les activitats, que es duran a terme a Porto Cristo, s’Illot, Son Macià i la ciutat de Manacor, començaran dijous dia vint amb la “rueta” de dijous Llarder. Amb la Batucada Manafoc a la plaça del Rector Rubí i el concert del grup musical juvenil “The Cassettes” a la plaça del Palau, entre d’altres. Per altra banda, finalitzaran dia vint-i-cinc de febrer amb l’“Enterro de sa sardina”, que acabarà amb l’acte de llevar la primera cama a la “Jaia Corema”.

Les activitats, que es duran a terme a Porto Cristo, s’Illot, Son Macià i la ciutat de Manacor, començaran dijous dia vint amb la “rueta” de dijous Llarder. Amb la Batucada Manafoc a la plaça del Rector Rubí.

El programa comprèn activitats de tota casta, des d’espectacles per a nines i nins a disfresses, fins a concerts i foguerons. Les següents cames de la “Jaia Corema” s’aniran traient després de les processons que es duran a terme des de la plaça del Convent fins als llocs indicats segons el dia:

Segona cama – vint-i-nou de febrer – plaça del Palau

Tercera cama – set de març – plaça de sa Bassa

Quarta cama – catorze de març – carrer des Mercadal

Cinquena cama – vint-i-un de març – plaça Weyler

Sisena cama – vint-i-vuit de març – plaça de la Rectoria

A l’acte hi han estat presents el regidor de Festes, Artur Aguiló, el regidor d’Activitats, Carles Grimalt, el regidor de Costa, Sebastià Nadal i Pilar Binimelis, coordinadora de Festes. Aguiló ha volgut destacar que “el programa inclou activitats per a tothom i a més recupera el model temàtic, fent que el carnaval de Manacor tengui un to especial”.

A més, ha finalitzat agraint la implicació dels altres departaments, “en especial a Activitats, Brigada, zona costanera i Medi Ambient, entre altres actors". Enguany la festa del dissabte vint-i-dos s’allargarà dues hores.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado