El Pi aconsegueix 50.000 € per potenciar la gestió i programació del teatre de Manacor.
Preguntas al Pleno del Pi de Manacor: Sobre el proyecto de reforma CEIP Sa Torre; Pista de patinaje; Valoración cierre la c/Joan Lliteras
En la 2ª pregunta El Pi de Manacor se interesa porque le haga una valoración de la pista de patinaje por parte de la responsable Mª Antonia Truyols, la cual ha costado a todos los residentes de Manacor 40.000 euros.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 09/01/2020 - 14:43:38
1 ª “Como está el proyecto de reforma del CEIP Sa Torre de Manacor, el cual debe solucionar los problemas de infraestructuras y posibilitar la vuelta a los colegiales del barrio?.

El Pi de Manacor que lidera Catalina Riera Mascaró (que fuera la última alcaldesa de la ciudad) ha presentado sus preguntas regladas al Pleno del lunes día 13 de enero. Piden los regionalistas y autonomistas locales que les expliquen, 1 ª “Como está el proyecto de reforma del CEIP Sa Torre de Manacor, el cual debe solucionar los problemas de infraestructuras y posibilitar la vuelta a los colegiales del barrio?.

En la 2ª pregunta El Pi de Manacor se interesa porque le haga una valoración de la pista de patinaje por parte de la responsable Mª Antonia Truyols, la cual ha costado a todos los residentes de Manacor 40.000 euros. En la tercera piden una valoración sobre el cierre al tráfico rodado de la calle Joan Lliteras, la conocida popularmente de Ciutat.

En la tercera piden una valoración sobre el cierre al tráfico rodado de la calle Joan Lliteras, la conocida popularmente de Ciutat. Si saben como afecta al interés general.

El Pi aconsegueix un ajut de 50.000 euros per potenciar la gestió i la programació del teatre de Manacor. El plenari del Consell de Mallorca ha aprovat avui una moció on El Pi reclamava recuperar aquesta aportació que el govern d’esquerres va retirar el 2018. El Pi ha aconseguit un ajut de 50.000 euros per potenciar la gestió i la programació del teatre de Manacor. El plenari del Consell de Mallorca ha aprovat avui una moció on la formació reclamava recuperar aquesta aportació que el govern d’esquerres va retirar el 2018.

La consellera d’El Pi, Bel Febrer, ha comentat que “estem satisfets que hagin rectificat, ja que les dades de la importància del teatre de Manacor, parlen per elles soles, ja que el 2018 es van programar al municipi més de 300 espectacles per on van passar prop de 70.000 espectadors.” Febrer també ha explicat que l’equip de govern “s’ha compromès a signar un conveni dins el primer trimestre de 2020 amb l’Institut Públic del Teatre Municipal que recollirà aquesta dotació econòmica.”

D’altra banda, l’acord recull tirar endavant un conveni de col·laboració amb l’ajuntament de Manacor per la programació del Teatre de Manacor i el Teatre Principal de Palma i a crear una comissió de feina que inclogui els ajuntaments amb immobles adients per tal procedir a la creació i coordinació d’un circuit d’espectacles teatrals i musicals a l’illa de Mallorca. La consellera d’El Pi ha recordat que “des d’El Pi sempre hem tingut clara la nostra aposta per la cultura i en concret la necessitat de potenciar el Teatre de Manacor i la seva programació i de donar-li la importància que realment té”

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado


3
1
TOMEU
MUY BIEN CATI, QUE NOS DEN EXPLICACIONES EN QUE SE GASTAN NUESTRO DINERO,PORQUE EN LA PISTA DE PATINAJE SOLO HE VISTO COMO MUCHO 10 PERSONAS PATINANDO Y AL RESTO DEL PUEBLO QUE LES DEN.
Sergi
Muy bien Cati a seguir defendiendo Manacor desde eñl interés general, no se valoró tu trabajo y fueron los votos a personas como Oliver que ya vamos viendo cuales son sus preferencias, te felicito tambien por lo del teatre y sus 50.000 euros seguros
Bel
El que han de fer el del PI de Manacor es donar una explicació coherent, al menys a les persones que varen confiar amb ells en les darreres eleccions dels mals resultats aconseguits. Que la nª1 asumesqui la derrota i dona pas al jove Mut que potser sigui el futur d'aquest partit a la nostra Ciutat. I deixar-se de tantes beneitures.