Santanyí
L’Ajuntament renova els equipaments del camp de futbol de Cala d’Or
L’equip de govern de l’Ajuntament de Santanyí segueix compromès amb els clubs esportius del municipi perquè tenguin les millors instal·lacions possibles.
ajsantanyi.net 06/10/2022 - 22:41:30

L’Ajuntament renova els equipaments del camp de futbol de Cala d’Or

L’equip de govern de l’Ajuntament de Santanyí segueix compromès amb els clubs esportius del municipi perquè tenguin les millors instal·lacions possibles. Per això, fa uns dies han començat les obres de renovació dels banys del camp de futbol de Cala d’Or.

Segons ha explicat la batlessa de Santanyí, Maria Pons, “es tracta d’una reforma que ja es feia molt necessària. Així, tendran uns equipaments completament reformats amb les canonades i connexions completament renovades. Esperam que els usuaris notin el canvi i que ho aprofitin durant molt de temps”.

En total la despesa de l’obra suposarà 23.000 euros, que inclou la demolició de la instal·lació anterior que havia quedat obsoleta, i la construcció d’uns equipaments nous i més eficients. Maria Pons ha visitat les obres amb la batlessa pedània de Cala d’Or, Bàrbara Xamena, el regidor Rafael Batle, i el president del CD Cala d’Or, Toni Megías.

 

Reciente
Visto
Comentado