Felanitx
Felanitx pionera a Mallorca en reciclatge de roba usada de la policia local
L'Ajuntament de Felanitx continua mostrant el seu compromís amb el medi ambient complint amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de l'Agenda 2030.
felanitx.org 02/06/2022 - 11:55:28

Felanitx pionera a Mallorca en reciclatge de roba usada de la policia local.

L'Ajuntament de Felanitx continua mostrant el seu compromís amb el medi ambient complint amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de l'Agenda 2030. Els primers contenidors per a la recollida dels uniformes de la Policia Local s'han instal·lat a les dependències policials per recollir aquestes peces de roba.

L'objectiu és que aquesta roba pugui ser reciclada gràcies al projecte d'economia circular «Re-uniform» que ha proposat l'empresa Insigna i que no té cap cost per l'Ajuntament. Insigna s'encarregarà de donar una segona vida a aquests uniformes.

El regidor de policia local Sebastià Adrover ha dit «l'uniforme és una peça oficial i pot caure en mans de ciutadans que en poden fer mal ús, creant un problema de seguretat. Ara es té aquest punt de recollida i a la vegada contribuïm amb el medi ambient i donant un segon ús reciclant la roba»

El procés de reciclatge dels uniformes compta amb els segells sostenibles de la Unió Europea, així com un certificat de garantia amb el qual es demostra que el reciclatge de les peces es realitza complint amb tots els paràmetres de sostenibilitat.

Felanitx és després d'Es Mercadal la segona població de Balears en dur a terme aquesta iniciativa de reciclatge i sostenibilitat.

 

Reciente
Visto
Comentado