Felanitx
Tall al trànsit i canvi puntual de circulació amb motiu de les obres de s’Arraval de Felanitx
Es preveu siguin tres dies, on s’ha d’aixecar l’asfalt per col·locar noves canonades.
felanitx.org 01/03/2022 - 13:26:37

Tall al trànsit i canvi puntual de circulació amb motiu de les obres de s’Arraval de Felanitx.

L'Ajuntament de Felanitx comunica que a partir de demà dimecres dia dos de març hi haurà canvis puntuals en la circulació dels carrers que comuniquen amb la plaça de s’Arraval. Es preveu siguin tres dies, on s’ha d’aixecar l’asfalt per col·locar noves canonades.

El batle de Felanitx, Jaume Monserrat ha manifestat “demanam paciència durant aquests dies als ciutadans i residents dels carrers afectats, al igual que demanam disculpes per les molèsties que es puguin ocasionar. Són obres de millora al centre de Felanitx que una vegada finalitzades els ciutadans notaran el canvi i ens ho agrairan. Recordem que no només és embellir l’entorn. A s’Arraval s’inclou la renovació de la xarxa d’aigua i clavegueram, molt necessari a la zona”.

Des de l’Ajuntament a través de l’àrea de seguretat ciutadana i policia es recomana a la ciutadania i als possibles visitants que mentre s’aixequi el paviment per instal·lar noves canonades s’eviti circular en cotxe per aquesta zona ja que no es podrà accedir a la plaça de s’Arraval.

Canvis:

Els ciutadans que davallin pel carrer de la Mar s’hauran de desviar pel carrer Prohïssos.

Els residents a Bisbe Puig canvia un tram de direcció i tindran sortida cap al carrer sa Roca d’en Boira.

Els residents al c/Juavert tindran sortida cap al carrer Vica

El carrer costa de sa Plaça canvia de direcció, serà de davallada enlloc de pujada.

Els residents i repartidors de càrrega i descàrrega que hagin d’accedir a la zona de l’Ajuntament ho hauran de fer pel carrer de la Caritat com si anassin al mercat municipal i tindran sortida pel carrer costa de sa Plaça.

Els residents dels carrers Badaluc, Castellet, Pare Catany, Alou tindran sortida cap al carrer Costa de Sa Plaça direcció carrer Aigo.

Els residents del carrer Sol, important, tindran la sortida cap al carrer Aigo no podran pujar per costa de sa plaça perquè com hem dit canvia la direcció.

 

Reciente
Visto
Comentado