felanitx
Activitat Felanitx dia de les Illes Balears
VISITA GUIADA PER FELANITX
felanitx.org 28/02/2022 - 14:42:14
Activitat Felanitx dia de les Illes Balears
 
Activitat que durem a terme a Felanitx dema 1 de març coincidint amb el Dia de les Illes Balears per si és del vostre interès

DIMARTS 1
Plaça de Sa Font de Santa Margalida
DOS TORNS
Primera visita a les 10h
Segona visita a les 12h

VISITA GUIADA PER FELANITX
«Curiositats del centre històric de Felanitx». Visita guiada per  celebrar el Dia de les Illes Balears 2022. Què sabeu del centre històric  de Felanitx? Quin va ser l’origen del poble? Vos heu fixat que hi ha  elements característics del modernisme o de l’arquitectura historicista? 
Per què Felanitx va poder tenir un banc propi? Hem tingut presons a  Felanitx? Totes aquestes i altres curiositats seran explicades per  l’historiadora de l’art, Amàlia Salas.
 

 

L’Ajuntament de Felanitx presentarà la campanya ‘Anònim és nom de dona’ amb motiu del 8M

 

L’acte central realitzat per ‘Felanitx per la Igualtat’ se celebrarà diumenge sis de març al Conservatori

 

L’Ajuntament de Felanitx a través de la regidoria d’Igualtat presentarà el pròxim 8 de març la campanya ‘Anònim és nom de dona’ per visibilitzar totes les dones que varen perdre la seva identitat per poder fer-se un lloc dins la societat en un món considerat d’homes com metgesses, escriptores o pintores. Heroïnes amb un pseudònim per destacar en un cercle reservat per homes. 

 

Igualtat ha preparat més d’una desena d’activitats i actes per commemorar el 8 de març. Tallers, contacontes,esport, teatre, una glosada per la igualtat o la primera cursa per la dona organitzada juntament amb la regidoria d’esports. Aquesta primera cursa es durà a terme dissabte 5 de març. Es faran tres sortides, dues curses populars d'11 i 5'5 quilòmetres i una cursa a peu o nordic walking de 5'5 quilòmetres. La concentració és al Polígon de Son Colom. 

 

També es compta amb la participació de tots els centres educatius que realitzen diferents activitats com el III Concurs de Microrelats per la Igualtat, organitzat per l'associació Felanitx per la Igualtat, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Felanitx i dels centres educatius del municipi. Els alumnes de secundària tindran un taller dirigit per la psicòloga Marga Paris titulat ‘Violències sexuals en entorns digitals’ amb la finalitat de donar eines als joves per conèixer els tipus de violències sexuals que es poden donar en els entorns digitals i així poder prevenir-les i actuar enfront de les mateixes. 
 
 
Reciente
Visto
Comentado