CAIB
COVID-19: Dades de la incidència de la pandèmia als centres educatius de les Illes Balears
1 positiu entre el professorat de les Illes Balears
caib.es 14/06/2021 - 14:41:07
COVID-19: Dades de la incidència de la pandèmia als centres educatius de les Illes Balears

1 positiu entre el professorat de les Illes Balears

34 estudiants amb PCR positiva, la majoria a Mallorca

9 grups en quarantena a 6 centres educatius de Balears

Gairebé el 50% de professionals dels centres educatius ja han rebut la pauta completa


Les dades recollides fins divendres 11 de juny als centres educatius de les Illes Balears i les d’EDUCOVID (unitat específica de Salut destinada a seguir els casos a l’àmbit educatiu) mostren que el nombre de contagis als centres educatius continua baix.

Del total de docents de Balears aquesta setmana hi ha hagut 1 positiu a Eivissa.

Del total d’alumnat de Balears, al voltant de 190.000, s’han notificat 34 estudiants amb PCR positiva, la mateixa xifra que la setmana anterior, xifra que suposa el 0,01 % de l’alumnat, la majoria a Mallorca (28), a Eivissa (4) i a Menorca (2). La majoria d’aquest alumnat és positiu per contacte fora del centre educatiu ja que els estudis de contacte que es realitzen als centres són en la seva majoria negatius.

Hi ha 9 grups en quarantena (que inclouen els 7 declarats aquesta setmana) a 6 centres educatius, 4 a Mallorca, 1 a Menorca i 1 a Eivissa. Això suposa el 0,07 % dels 8.000 grups de les Illes Balears.

Quant a la vacunació, a dia 11 de juny, hi ha 23.088 professionals educatius de les Illes Balears  vacunats amb la primera dosi el que suposa el 84,3 % del total, mentre que ja compten amb la pauta completa 13.683 professionals educatius, el que suposa el 49,9% del total.

Tot i les bones dades, cal no oblidar que s’ha d’extremar la precaució i que s’han de mantenir totes les mesures de prevenció als centres educatius.

Es pot consultar tota la informació de seguiment de la COVID-19 als centres educatius no universitaris detallada per etapes educatives i per illes en l’apartat «Informes EDUCOVID» del lloc web de la Conselleria d’Educació i Formació Professional. Aquesta informació s’actualitza cada quinze dies.
 
 
Reciente
Visto
Comentado