SIneu
NITS A LA FRESCA, iniciativa de promoció cultural i econòmica a Sineu
Es combinaran tres concerts i la projecció de tres pel·lícules. La recaptació es destinarà a finalitats socials
ajsineucomunicacio 03/07/2020 - 13:52:33
NITS A LA FRESCA, iniciativa de promoció cultural i econòmica a Sineu
 
Es combinaran tres concerts i la projecció de tres pel·lícules. La recaptació es destinarà a finalitats socials
 
Les persones que assisteixin als concerts accediran a descomptes especials en hoteleria i restauració
 
L’Ajuntament de Sineu posa en marxa el cicle NITS A LA FRESCA, una iniciativa de promoció cultural i econòmica que pretén donar vida als caps de setmana durant els mesos de juliol i agost.
 
Aquesta proposta engloba el I Festival de Música Clàssica de Sineu, a càrrec del Conservatori de Música i Dansa de Mallorca, i un cicle de cinema a la fresca amb pel·lícules per a tots els públics.
Respecte als concerts, es tracta d’una proposta que vol apropar la música clàssica al poble, agermanant Sineu amb el Festival de Música de Deià. S’oferiran tres sessions, els dies 18 i 25 de juliol i dia 9 d’agost. L’accés als concerts, amb aforament limitat, requereix l’abonament d’una entrada de tres euros. Les sessions es duran a terme al claustre de Sant Francesc amb els instruments de corda, vent, el piano i l’òpera com a protagonistes.
 
Quant al cicle de cinema, de caràcter gratuït, se celebrarà al pati del centre sociocultural de Sa Quintana. Els assistents també hauran de recollir les invitacions a l’Ajuntament, per controlar l’aforament i garantir la seguretat de les projeccions. Les pel·lícules per a tots els públics seran «Campeones», dia 11 de juliol; i «Padre no hay más que uno», dia 22 d’agost; i per a públic infantil, «Onward», dia 1 d’agost. Les pel·lícules s’oferiran en castellà i en català.

NITS A LA FRESCA pretén tenir també un vessant solidari. En aquest sentit, tota la recaptació realitzada amb la venda d’entrades dels concerts anirà destinada a pal·liar els efectes de la crisi sanitària de la COVID-19. Les entrades i les invitacions es podran recollir a les oficines municipals i a la biblioteca a partir del dilluns, 6 de juliol.
 
Promoció econòmica
 
Aquesta iniciativa també pretén fomentar l’economia del sector serveis, molt afectat per les mesures excepcionals decretades durant l’estat d’alarma. Totes les persones que assisteixin al cicle de concerts, amb la seva entrada, podran accedir a descomptes, promocions i obsequis especials a més d’una vintena d’establiments d’hoteleria i restauració.
 
Els negocis col·laboradors són Bar Moments, Bar Sabina, Bar Sa Plaça, Antic celler Son Toreó, Celler Ca'n Font, Celler Es Grop, Celler Son Toreó, Cerveseria Món, E Cafè, Es 23, Hamburgueseria Can Pep, Hotel Sa Barcella, Hotel Picarol, Pizzeria Xiroi, Pizzeria Santapí, Pizzeria Tomassini, Restaurant Es Cós, Restaurant Moli d'en Pau, Restaurant La Nata, Restaurant Sa Fàbrica, Sa Mola13, Sa Gelateria, Sumillé Balear i Vi-és Restaurant.
 
Aquesta llista es pot ampliar durant els pròxims dies. L’Ajuntament de Sineu informarà puntualment sobre el llistat de negocis que col·laborin amb aquesta nova iniciativa emmarcada en el pla “Reactivam Sineu”.
 
 
Reciente
Visto
Comentado