Consell de Mallorca
Actualització de previsions del Consell de Mallorca per dimecres, 22 de gener
PREVISIONS (dimecres 22 de gener)
conselldemallorca.net 22/01/2020 - 10:34:58

PREVISIONS (dimecres 22 de gener)

Actualització de previsions del Consell de Mallorca per dimecres, 22 de gener

A les 9.30 hores. La directora insular de Patrimoni, Kika Coll, presideix la Ponència Tècnica de Patrimoni històric de Mallorca. (Sala d'actes de l’edifici “Centre Cultural la Misericòrdia”, damunt la biblioteca de Cultura Artesana)

A les 10.25 hores. La presidenta del Consell Catalina Cladera fa declaracions als mitjans de comunicació presents a l’estand de les Illes Balears a la fira turística Fitur. (Estand de les Illes Balears de Fitur).

A les 12 hores (nova convocatòria) El conseller de Mobilitat i Infraestructures, Iván Sevillano, visita la carretera Alaró i Orient per conèixer el seu estat després del despreniment de pedres que dilluns va obligar a tallar-la al trànsit. Crtra. Alaró-Orient (Ma- 2100) Km 12,2

A les 13.30 hores. La presidenta del Consell, Catalina Cladera, i el director de la Mallorca Film Commission, Pedro Barbadillo, presenten «Mallorca en primer pla» a Fitur Cine. (Estand Fitur-Cine de Fitur).

A les 20.00 hores. La presidenta del Consell, Catalina Cladera, i el conseller de Turisme i Esports, Andreu Serra, assisteixen a l’acte promocional «Mallorca en primer pla» als emblemàtics cinemes Callao City Lights. (Plaza del Callao, 3, Madrid).

 

Reciente
Visto
Comentado