Inca
Inca present a Madrid Fusion 2020
El municipi d’Inca ha estat present a la mostra internacional de cuina Madrid Fusion de la mà de Margalida Coll.
ajinca.net 14/01/2020 - 16:04:11

Inca present a Madrid Fusion 2020

El municipi d’Inca ha estat present a la mostra internacional de cuina Madrid Fusion de la mà de Margalida Coll, propietària de “La Barra de Miceli” ubicada al Mercat d’Inca. La xef mallorquina, acompanyada pel seu equip, va realitzar ahir horabaixa una ponència a l’escenari de l’auditori principal del recinte, amb el títol “Una barra en el mercado”. Durant la seva xerrada, Margalida Coll va explicar la seva experiència en el Mercat d’Inca, a on té l’oportunitat de comprar productes frescs i de temporada en el mercat i després cuinar-los pels seus clients. Tots els assistents varen poder a més tastar un aguiat de sipi i pilotes, que havia cuinat la xef. 

Així doncs, el batle d’Inca, Virgilio Moreno, i el regidor de Comunicació, Comerç i Turisme, Miguel Ángel Cortés, han acudit a la cita gastronòmica per acompanyar a Marga Coll durant la seva ponència. “És un orgull tenir una ambaixadora d’aquesta alçada i que la nostra ciutat pugui comptar amb la seva proposta culinària. Gràcies a la seva bona feina i la d’altres xefs de renom, Inca es va posicionant i adquirint un pes rellevant dins el panorama gastronòmic mallorquí”, ha assenyalat Moreno. 

Per últim, cal destacar també que Margalida Coll ha estat la xef responsable de realitzar avui l’oferta gastronòmica de l’estand de Mallorca a Madrid Fusion 2020. 


Reciente
Visto
Comentado